02. 06. 2020 - 23:54
Šta ako Majk Tajson umre u ringu?
907
Shares
Šta ako Majk Tajson umre u ringu?

Šta ako Majk Tajson umre u ringu?

02. 06. 2020 - 23:54
0
Shares

Spekulisalo se da bi Majk Tajson mogao da se sastane sa četiri godine starijim Ivanderom Holifildom, čak se najavio i datum borbe - 11. jul u Saudijskoj Arabiji

Povratak Majka Tajsona u ring je jedna od gorućih tema u svijetu sporta, nakon što je legendarni šampion, koji sada ima 53 godine, objavio da se sprema da ponovo boksuje.

Mečevi u humanitarne svrhe, egizibicione revije ili prave borbe - za Dejnu Vajta, predsjednika moćne UFC organizacije, svejedno je.

tys1

On smatra da je za Tajsona kasno, posebno ako je, kako kaže, istina da bi Tajson mogao da se sastane sa drugim, mlađim i spremnijim Tajsonom - Fjurijem, aktuelnim prvakom svijeta u WBC federaciji.


 
"Kada sam čuo za to zapitao sam se - da li je moguće? Drugo pitanje mi je bilo - šta ako Majk umre u rinfgu? Vidio sam da se sprema, izgleda dobro, za svoje godine posebno, ali borba sa Fjurijem, ili sa bilo kojim drugim profesionalcem, ogroman je rizik. On je, međutim, odrastao čovjek i zna šta radi", rekao je Vajt.

Nedavno je Tajson Fjuri objavio da je dobio poziv da se sastane sa Tajsonom.

tyss

Spekulisalo se da bi Majk Tajson mogao da se sastane sa četiri godine starijim Ivanderom Holifildom, čak se najavio i datum borbe - 11. jul u Saudijskoj Arabiji, ali izgleda da se zastupnici dva velika šampiona i nekadašnja ljuta rivala nisu dogovorili.

Predsjednik WBC Hose Sulejman je, s druge strane, podržao ideju o duelu Majka Tajsona i Tajsona Fjurija
Izvor: vijesti.me

Učitaj još novosti