02. 06. 2020 - 23:09
NAJLJEPŠA SRBIJANSKA SPORTISTKINJA STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje...
907
Shares
NAJLJEPŠA SRBIJANSKA SPORTISTKINJA STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje se za ovog HRVATA, prosio je uz harmoniku (FOTO)

NAJLJEPŠA SRBIJANSKA SPORTISTKINJA STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje se za ovog HRVATA, prosio je uz harmoniku (FOTO)

02. 06. 2020 - 23:09
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Srpska kajakašica Milica Starović rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku Antunu Novakoviću, koji je odlučio da joj priredi iznenađenje u svom rodnom Slavonskom brodu i da je zaprosi.

On je pitao svoju djevojku da se uda za njega uz harmoniku, a ona je s oduševljenjem prihvatila njegovu bračnu ponudu i sa fanovima je na Instagramu podijelila lijepu vijest.

screenshot-385

Poseban i divan dan... ja sam ostala bez riječi, mogla sam samo da kazem "da". Todor approves - rekla je Milica uz fotografiju kako se ona i izabranik njenog srca ljube, dok u pozadini svira harmonika, a objavila je i drugu fotografiju gdje su ona i Antun u krevetu, a iznad njihovih glava pas Todor.

Milica je 19. maja napunila 32 godine, dok je njen budući suprug mlađi od nje devet godina. Ipak, razlika u godinama nije poremetila njihovu dvoipogodišnju vezu.
Dokazali su da ljubav ruši sve barijere, i razliku u godinama i razliku u nacionalnosti, kao i razdvojenost tokom sportskih obaveza, jer su oboje uspješni u kajaku i godinama ostvaruju vrhunske rezultate.

Posljednji test njihove ljubavi prije prosidbe bila je višemesečna razdvojenost zbog obaveza Milice na pripremama u Turskoj od nekoliko nedelja, kao i kasnije tokom karantina zbog epidemije korona virusa. Antuna nije pokolebalo ni to što je Milica tokom priprema u Antaliji i kasnije dok su granice bile zatvorene bila često u društvu zgodnog srpskog kajakaša.

Čim su se stekli uslovi da Milica dođe u Hrvatsku, Antun je odlučio da je zaprosi i ona je rekla "da".

screenshot-383

Milica i Antun su se zaljubili kada je Hrvat počeo da trenira sa reprezentacijom Srbije od 2017. godine.

- Kad je Antun počeo da trenira sa nama, zatim i odlazi na pripreme, počeli smo da se družimo i provodimo više vremena zajedno. Nekako smo vremenom počeli da shvatamo da odgovaramo jedno drugom i rodila se ljubav - prisetila se Milica, koja se zbog Antuna od početka 2019. godine preselila u Slavonski Brod u kojem zajedno žive.

Milica je hrvatskim medijima svojevremeno priznala da joj je mnogo teže da gleda svog dečka dok se takmiči, nego kada sama nastupa.

- Puno mi je teže da gledam Antuna nego da sama veslam i mučim se. Pomogla bih mu na bilo koji način, a naravno da ne mogu, pa samo cupkam i skačem od stresa - opisala je lijepa Srpkinja.
Izvor: telegraf.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti