03. 06. 2020 - 11:38
ANA IVANOVIĆ OTKRILA, ŠVAJNŠTAJGER POSTAJE TRENER? Isplivali...
907
Shares
ANA IVANOVIĆ OTKRILA, ŠVAJNŠTAJGER POSTAJE TRENER? Isplivali nepoznati detalji, iznenadit ćete se!

ANA IVANOVIĆ OTKRILA, ŠVAJNŠTAJGER POSTAJE TRENER? Isplivali nepoznati detalji, iznenadit ćete se!

03. 06. 2020 - 11:38
0
Shares

Rijetki su momenti kada bračni par Švajnštajger-Ivanović otkriva detalje iz porodičnog života.

Ali, naprave se izuzeci, pa se tako sazna iz prve ruke od Ane šta Bastijan voli da radi, a na čemu insistira kao glava kuće.

screenshot-21

U intervju za Velt am Zontag Ana i Bastijan su rekli da im je veoma važno da više vremena provode u razgovorima sa svojom djecom, jer alternativa tome je da dijete drugačije provodi vrijeme.

- Veoma važno za mene je da nam djeca budu "skrinfri". To znači da nisu konstantno ispred ekrana osim ako to ne podrazumijeva trenutke kada komuniciramo sa familijom - rekla je Ana.

- Umjesto toga odigrali smo mnogo igrica za memoriju, a ja sam počeo i da slikam. Sa vodenim bojicama - kazao je Bastijan.

screenshot-22

- Nije baš Pikaso. Slikanje nam nije jača strana. Naš stariji sin voli bojice i boje i onda mi crtamo i bojimo pomalo.

Ana je otkrila svijetu da je njen suprug i u privatnom životu precizan kao što je to bio na terenu dok je igrao fudbal.

- Tačno je da volim kada je sve na svom mjestu. Ako uvijek stavite ključ na isto mjesto, nikada ga nećete dugo tražiti i nećete traćiti svoje vrijeme. U stvari, ja sam čuvar slobodnog vremena. Želim da živim život, jer on je samo jedan i to je razlog što želim da izvučem iz njega što više svakog dana - jasan je bio Bastijan.

Švajnštajgerizapočeli svoju romansu 2015. godine, a već sljedeće godine su je krunisali brakom ceremonijom vjenčanja u Veneciji. Prvog sina su dobili 2018. godine, a drugog 2019.

screenshot-23

Film o Bastijanu Švajnštajgeru i njegovoj fudbalskoj karijeri koju su obilježili trofeji sa Bajernom kao i titula svetskog šampiona sa Nemačkom 2014. godine u Brazilu biće emitovan 5. juna na Amazon Prajm Video.

Ali, igračka karijera je završena. Ana vjeruje da tu ne prestaje veza njenog muža sa fudbalom.

- Uvjerena sam da će Basti jednog dana biti sjajan trener. On je strastven prema tome, dobro se slaže sa ljudima i mnogo zna o fudbalu.

Sport.ba/Kurir 

Učitaj još novosti