02. 06. 2020 - 20:28
PROCURILO LJUBAVNO PISMO KOJE JE DžORDAN PISAO LJUBAVNICI, evo...
907
Shares
PROCURILO LJUBAVNO PISMO KOJE JE DžORDAN PISAO LJUBAVNICI, evo KO mu je razorio brak, SAD JE SVE JASNO (FOTO)

PROCURILO LJUBAVNO PISMO KOJE JE DžORDAN PISAO LJUBAVNICI, evo KO mu je razorio brak, SAD JE SVE JASNO (FOTO)

02. 06. 2020 - 20:28
0
Shares

Ljubavno pismo na 20 stranica, koje je legendarni Majkl Džordan napisao glumici i manekenki Ejmi Hanter 1989. godine, prodato je u nedelju na aukciji za nevjerovatnih 25.703 dolara, prenose američki mediji.

Pismo je napisano na listovima papira iz hotela u Mičigenu, u kom su Čikago Bulsi boravili dok su se sa Detroit Pistonsima borili za finale konferencije 1989. godine.

Nema sumnje da je pismo dostiglo nevjerovatnu cijenu zahvaljujući dokumentarcu "Poslednji ples", koji je postigao nevjerovatan uspjeh.

Zanimljivo, pismo je napisano samo dva mjeseca pred zakazano venčanje sa prvom suprugom Huanitom Vanoj, sa kojom je već imao jednogodišnjeg sina Džefrija. U sadržaju pisma Džordan navodi razloge za prekid njihove ljubavne romanse.


"Ejmi, ponekad sam najsebičnija osoba na svijetu jer sam godinu dana razmišljao samo o sebi. Priznajem da sam napravio grešku, ali odluku nisam mogao da promijenim. Da sam je promijenio naišli bi na velike probleme. Ne bismo mogili da živimo sa takvim pritiskom", napisao je Džordan dodavši da bi sve bilo drugačije da je on običan čovjek:

"Ejmi, da sam Majkl Džordan, običan čovjek sa poslom od 9 do 17, ne bi mi bilo teško da priznam grešku. Ipak, ja sam Majkl Džordan kog gledaju kao savršenog uzora. Puno ljudi, ne samo djeca, već cijele porodice. Ne možeš ni da zamisliš kakva je to odgovornost? Da ne spominjem bebu koju imam sa damom koju volim tri i po godine. Ejmi, uvijek ću te voljeti, sve do dana kada umrem", napisao je Džordan.

screenshot-372
FOTO: PROFIMEDIA
Slavni košarkaš se dva mjeseca kasnije vjenčao sa Huanitom u Las Vegasu, međutim, razveli su se 2006. godine. Sa prvom suprugom ima troje djece. Zanimljivo, 2013. godine se ponovo vjenčao sa manekenkom Ivet Prijeto i godinu dana kasnije dobio bliznakinje Viktoriju i Izabel.

Ni Ejmi nije imala puno sreće u ljubavi. Udala se za producenta Tonija Kornelijusa, ali se kasnije razvela.

2237379-profimedia0020525223-ff
FOTO: PROFIMEDIA
Izvor: Kurir sport

Učitaj još novosti