02. 06. 2020 - 16:04
SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA ŠOKIRALA JAVNOST Otkrila bolnu...
907
Shares
SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA ŠOKIRALA JAVNOST Otkrila bolnu istinu: Ponaša se

SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA ŠOKIRALA JAVNOST Otkrila bolnu istinu: Ponaša se "KAO ZOMBI", posljednja dva mjeseca...

02. 06. 2020 - 16:04
0
Shares

Jedan od najboljih napadača/vezista današnjice Anhel Di Marija teško je podnio karantin, tvrdi Parizijen. Zvezda Pari Sen Žermena je naime sve vrijeme bitisanja u kući u protekla dva mjeseca bila pod monitoringom medicinskog tima kluba. I podaci koji su prikupljeni kod njega pokazali su da ima ozbiljnih problema.

screenshot-354

Prije svih veoma loše spava pošto ga mori ga nesanica, a čini se da cijela situacija opasno utiče na njegov um. Po tvrdnji ljekara iz tima Svetaca, on pati od anksioznosti, to jest lošeg odgovora na stres, a povremeno čak i od depresije, prenosi "Mozzartsport.rs".


Ovi simptomi psihičkih problema ne samo da su uplašili njegove poslodavce na Parku prinčeva, već i porodicu. Tako je supruga prenijela medicinskom timu da joj se suprug ponaša kao zombi. To je jasno i samo gledajući njen Instagram profil jer već neko vrijeme nije objavila fotografiju sa suprugom, iako je ranije to činila barem jednom nedjeljno.

screenshot-355

Po svemu sudeći velikom asu nedostaje fizička aktivnost i kompeticija, ali će na to morati da sačeka još neko vrijeme. Kao što je poznato, Francuzi su ispali brzopleti, da nekažemo neku težu riječ, te su proglasili kraj sezone.

Di Mariji i njegovom timu pak preostaje još Liga šampina koja će se igrati tek od avgusta. PSŽ je nakon dvomeča sa Borusijom iz Dortmunda prošao u četvrtfinale zajedno sa Atalantom, RB Lajpcigom i Atletiko Madridom.
Izvor: blic.rs

Učitaj još novosti