23. 05. 2020 - 08:23
KO BI JOJ ODOLIO Srbi jedva čekaju da fudbal opet krene... I...
907
Shares
KO BI JOJ ODOLIO Srbi jedva čekaju da fudbal opet krene... I da vide Tatjanu

GLASNOGOVORNICA CRVENE ZVEZDE

KO BI JOJ ODOLIO Srbi jedva čekaju da fudbal opet krene... I da vide Tatjanu

23. 05. 2020 - 08:23
0
Shares

U Srbiji fudbalsko prvenstvo planiraju nastaviti narednog vikenda. I to iza zatvorenih vrata i u izmijenjenom formatu: još samo četiri kola, bez play-off za prvaka i ispadanje. Na tabeli vodi Crvena zvezda sa 11 bodova više od Partizana. Navijači, normalno, kao u cijelom svijetu, jedva čekaju utakmice pa makar samo na televiziji.

Oni Zvezdini imaju dvostruki motiv: slavlje nove titule je zagarantovano, a utakmice znači da će biti i press-konferencija, a to znači da pred kamere opet ide - Tatjana Šajković, glasnogovornica koja je prošlog ljeta privukla pažnju cijele fudbalske Evrope.

2

foto: Instagram

Bujna ljepotica predmet razgovora najprije je postala vodeći klupske emisije na 'Zvezda TV', a poznata definitivno postala kada je u press-centru sjela pored glavnog trenera te pred kamere i mikrofone.

1b749f0943b0be273506

foto: YouTube/screenshot

Trenutno je postala jedna od navijačima najomiljenijih osoba u cijelom klubu za koji, kako sama kaže, navija otkad zna za sebe.

5182b0554aa74e808f08

.

ed0e0f901bef476efdcb

foto: YouTube/screenshot

- Da, odmalena za mene postoji samo jedan klub. Stariji brat je strastveni navijač pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije je on prestao redovno odlaziti na stadion, ali ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti i eto... Sve se poklopilo u ovaj posao koji sad radim - rekla je zanosna Tatjana Šajković.

Učitaj još novosti