17. 05. 2020 - 15:06
NESTOROVIĆ SMATRA DA JE VIMBLDON BIO NAMJEŠTEN, A ĐOKOVIĆ JE...
907
Shares
NESTOROVIĆ SMATRA DA JE VIMBLDON BIO NAMJEŠTEN, A ĐOKOVIĆ JE SVE KRIV Sada je sve jasno!

NESTOROVIĆ SMATRA DA JE VIMBLDON BIO NAMJEŠTEN, A ĐOKOVIĆ JE SVE KRIV Sada je sve jasno!

17. 05. 2020 - 15:06
0
Shares

Poznati srpski pulmolog Branimir Nestorović govorio je o stalnim napadima na Novaka Đokovića, ali i o stvarima koje dosad nisu bile poznate javnosti.

Smatra da je Đoković najbolji ambasador Srbije, a obrazložio je kako je najbolji teniser svijeta pomogao svojoj zemlji.

screenshot-47

- Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvijek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu - kaže Nestorović za "Tvin" i "Informer.rs".

Doktor smatra da je čitav žreb najprestižnijeg turnira na svijetu bio namješten kako bi najuspješniji igrač na travi svih vremena Rodžer Federer podigao taj trofej. Ipak, u finalu se isprečio Novak i pobijedio i pored toga što je Švajcarac imao dvije meč lopte.

novaksss

- Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste vidjeli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumijem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namejšteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobjedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namješteni. Ako se sjećate došla je cijela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario - poručuje Nestorović.

Sport.ba/Informer

Učitaj još novosti