11. 05. 2020 - 08:01
GOVORI PET JEZIKA I IZGLEDA KAO BOGINJA, OVO JE SUPRUGA PEĐE...
907
Shares
GOVORI PET JEZIKA I IZGLEDA KAO BOGINJA, OVO JE SUPRUGA PEĐE MIJATOVIĆA Rodila je troje djece, a tijelo je zategnuto, bez GRAMA SALA!

GOVORI PET JEZIKA I IZGLEDA KAO BOGINJA, OVO JE SUPRUGA PEĐE MIJATOVIĆA Rodila je troje djece, a tijelo je zategnuto, bez GRAMA SALA!

11. 05. 2020 - 08:01
0
Shares

Nekada proslavljeni fudbaler Partizana i Reala, kasnije i direktor "kraljevskog" kluba i njegova supruga Aneta važe za skaldan bračani par, a Predrag Mijatović često govori kako mu je upravo ona najveća podrška u životu.

screenshot-1

Peđa Mijatović osim što je postigao vrhunski uspjeh kao fudbaler, uspio je da ukrade srce jednoj od najlepših dama na našim prostorima- Aneti Milićević.

screenshot-1

Naime, Aneta i Peđa su se zavoljeli davnih dana i svoju ljubav su krunisali brakom prije skoro dvije decenije.

Aneta se bavi dizajnom enterijera, diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu i govori čak pet jezika.

2093735-8-ff

Nerijetko dijeli svoje fotografije sa pratiocima na društvenim mrežama i izgleda besprjekorno iako je blizu četrdesete i po njenoj liniji se nikada ne bi reklo da je majka troje djece.

"Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način umije da me usmjeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelijepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", ponosno je kazao fudbaler, koji je potom supruzi odao priznanje i za snalažljivost u braku.

1364891-mijat-ff

Bivši fudbaler i sportski direktor Reala Predrag Mijatović sa Anetom Milićević ima tri kćerke - Nađu, Ninu i Lolu,piše "Kurir.rs".

Učitaj još novosti