29. 04. 2020 - 21:31
DA, I TO JE MOGUĆE Otac Juana Mate u United dovodi stopera...
907
Shares
DA, I TO JE MOGUĆE Otac Juana Mate u United dovodi stopera španskog fenjeraša

SALISU STIŽE NA OLD TRAFFORD?!

DA, I TO JE MOGUĆE Otac Juana Mate u United dovodi stopera španskog fenjeraša

29. 04. 2020 - 21:31
0
Shares

Kako javlja britanski Metro, Manchester United je na putu potpisivanja Mohammeda Salisua, mladog braniča Real Valladolida, 15. momčadi Primere.

U pitanju je 21-godišnjak kojem je menadžer otac Juana Mate. Velikan s Old Trafforda se ozbiljno zanima za Ganca, a već su upućeni upiti prema španskom prvoligašu (čiji je većinski vlasnik Ronaldo Luis Nazario da Lima) o dostupnosti igrača.

191 centimetar visokom igraču je službena cijena po Transfermarktu 11 milijuna eura, a izlazna klauzula postavljena od strane kluba je u visini od 12 miliona. Također se nalazi i popisu želja Zinedinea Zidanea, ali i Chola Simeonea.

„U pitanju je još jedno mlado afričko otkriće. Bio je senzacija Primere, mlad je, snažan i visok. A poziciju središnjeg braniča u ovoj ligi nije jednostavno igrati. Ovo bi moglo biti vrijeme za otići na višu stepenicu u karijeri s obzirom na interes velikih klubova“, rekao je Juan Mata stariji.

Sportski direktor Valladolida se nadovezao:

„Salisua smo uzeli kao jako mladog. Zamijetio sam ga u jednoj afričkoj nogometnoj akademiji i doveo ua svega 55 tisuća eura. A danas mnogi domaći i strani klubovi ga dolaze gledati, u pitanju je čisti talent i brutalan potencijal.“

Ostaje da vidimo koji je dres kojeg će sljedećeg navući ovaj defanzivac u usponu.

Učitaj još novosti