23. 04. 2020 - 14:29
PRIJE 4 GODINE JE SVIJET POLUDIO ZA ZGODNOM ODBOJKAŠICOM: A...
907
Shares
PRIJE 4 GODINE JE SVIJET POLUDIO ZA ZGODNOM ODBOJKAŠICOM: A čekajte da vidite ostale slike, UH!

PRIJE 4 GODINE JE SVIJET POLUDIO ZA ZGODNOM ODBOJKAŠICOM: A čekajte da vidite ostale slike, UH!

23. 04. 2020 - 14:29
0
Shares

Vinifer Fernandez je preko noći postala internet zvijezda zbog svog izgleda

Pre četiri godine se pojavila niotkuda i postala internet senzacija. Pala je na parket da primi jednu loptu, onda podigla uvis noge i raširila ih, a ta poza zaludjela je mnoge širom sveta.

Od anonimne odbojkašice, Vinifer Fernandez je preko noći postala mega popularna i dobila je hiljade pratilaca i fanova.

Na njenom Instagram profilu i dalje postoje fotografije koje pokazuju zašto je svojevremeno bila jedna od najtraženijih odbojkašica sveta na Guglu.

Za nju kažu da je najzgodnija odbojkašica na svijetu. Iako ima mnogo ljepotica u ovom sportu, priznajemo da je Vinifer prava rijetkost kada je u pitanju ovakva ljepota na terenu.

odb1

odb2

odb3

odb4

odb5

Ona je postala prava Instagram senzacija i na ovoj društvenoj mreži Vinifer kači veliki broj svojih fotografija, a mi ćemo neke podiijeliti i sa vama.

Ona je rođena 1995. godine, igra na poziciji libera i postala je svjetski popularna posle jednog meča svoje reprezentacije, kada je nosila veoma kratak šorts, koji joj je isticao gu*u, a nakon neuspješnog upijača i poze sa podignutim nogama, društvene mreže su bile preplavljene njenim fotografijama.

I dalje izgleda odlično, a često je i na utakmicama na meti perverznih reportera, koji kadriraju samo nju i njenu pozadinu.

Učitaj još novosti