21. 10. 2021 - 12:08
DOKTORI JE UPOZORILI DA ĆE ŽIVJETI JOŠ SAMO 5 GODINA: Izgubila...
907
Shares
DOKTORI JE UPOZORILI DA ĆE ŽIVJETI JOŠ SAMO 5 GODINA: Izgubila 240 kilograma a njena transformacija je nevjerovatna (VIDEO)

DOKTORI JE UPOZORILI DA ĆE ŽIVJETI JOŠ SAMO 5 GODINA: Izgubila 240 kilograma a njena transformacija je nevjerovatna (VIDEO)

21. 10. 2021 - 12:08
0
Shares

Christina Phillips, djevojka od samo 25 godina, doživjela je neviđenu transformaciju.

2Gledajući njenu borbu, sve ostale dijete djeluju kao nevjerovatno lak izazov. Ova mlada djevojka je izgubila čak 240 kilograma. 

Njena bitka je obišla svijet a transformacija je nevjerovatna. 

3

U nastavku pročitajte kako se zapustila do te mjere da je imala 320 kilograma i na koji način je uspjela da se izbori s kilogramima.

Njena priča je prikazana u dokumentarnoj seriji „My 600lb Life: Where Are They Now“ koja se prikazuje na TLC-u, a borba oko kilograma je započela 2014. godine kada su joj ljekari saopštili da joj je ostalo samo 5 godina života.

4Tada je imala 320 kilograma i život je bio do te mjere ugrožen da su joj ljekari saopštili da hitno mora da se obavi operacija želuca.

Pored operacije, koja je bila najznačajniji dio borbe protiv viška kilograma, Christina Phillips je primjenjivala i poseban režim ishrane koji je podrazumjevao unošenje 400 kalorija na dan. Istakla je da zna da je to bilo na određeni način nezdravo, baš kao i prejedanje, koje je bilo njen život prije hiruškog zahvata.

Nakon gubitka kilograma Christina je imala još jednu operaciju kojom je uklonjen značajan višak kože sa njenog tijela.

– Izgubila sam mnogo kilograma posljednjih godina, nedavno mi se malo kilograma vratilo, uspaničila sam se i nekoliko dana nisam jela – bila je iskrena o strahu koji je i danas prati.

Učitaj još novosti