04. 04. 2020 - 23:02
Novaca je malo, a Englezi predviđaju spektakl: Griezmann put...
907
Shares
Novaca je malo, a Englezi predviđaju spektakl: Griezmann put Otoka, Traore napušta čopor

GLASINE

Novaca je malo, a Englezi predviđaju spektakl: Griezmann put Otoka, Traore napušta čopor

04. 04. 2020 - 23:02
0
Shares

Prema pisanjima britanskih medija, ovog bi se ljeta mogla dogoditi dva spektakularna transfera.

Naime, usprkos činjenici kako je novaca puno manje nego proteklih godina te će se nogometni svijet dosta dugo oporavljati od krize uzrokovane koronavirusom, britanski mediji tvrde kako bismo već ovog ljeta na Otoku mogli vidjeti dva transfera čija će odšteta biti troznamenkasta.

Prvi bi je onaj Adame Traorea, krilnog napadača Wolvesa, koji je je velika želja Man Cityja i Bayern Munchena. Iako Bavarci „ni u ludilu“ ne bi to napravili, Britanci uvjeravaju kako će Adama napustiti svoj čopor Vukova samo ako na klupsku adresu stigne ponuda teška 100 miliona eura. S druge strane, svim znaju kako su vlasnici Cityja spremni izdvojiti kolikogod je novaca potrebno da bi osvojili toliko sanjani „ušati trofej“, a ako je upravo Adama taj s kojim bi bili korak bliže, možda do nečega uistinu i dođe.

Ipak, upitno je je li Pep spreman izdvojiti baš 100 miliona eura za nekog igrača koji se baš i ne uklapa u njegovu viziju i način igre koji očekuje od svojih krilnih napadača. Adama je brzanac, neko ko je u stanju pretrčati apsolutno svakoga, ali nije tehnički potkovan koliko bi to Pep htio. Bilo kako bilo, pisanja britanskih seznacionalista su jedno, ali stvarnost je u ovom trenutku nešto sasvim drugo.

Nadalje, spominje se i fantastični Francuz Antoine Griezmann. Osvajač svjetskog zlata s Francuskom 2018. prije manje od godinu dana je stigao na Camp Nou u transferu vrijednom 120 miliona eura, ali njegovih 14 pogodaka i pet asistencija u 37 utakmica u svim natjecanjima nije baš pretjerano oduševilo vječno zahtjevnu katalonsku publiku.

Čelnicima Uniteda jako teško pada što su se City i Liverpool, njihova dva ponajveća rivala, lagano odvojila kvalitetom od ostatka lige te bi upravo iz tog razloga mogli posegnuti duboko u svoje džepove kako bi doveli Francuza na Teatar snova. Spominje se nešto manja odšteta od one koju je za njega platila Barcelona, ali to ne treba brinuti čelnike katalonskog velikana budući da su na prodaji dresova ionako odvano otplatili transfer neupitno fantastičnog Francuza.

Bilo kako bilo, sve ove natpise valja uzeti s dozom rezerve, ali ne bi bilo prvi put da Britanci u javnost plasiraju informacije vezane za neke transfere u koje na početku niko ne vjeruje, da bi se onda u konačnici oni ipak ostvarili...

Učitaj još novosti