04. 04. 2020 - 23:15
KREĆE VELIKA POTJERA ZA ODLIČNIM IGRAČIMA Sarri otpisao trojac...
907
Shares
KREĆE VELIKA POTJERA ZA ODLIČNIM IGRAČIMA Sarri otpisao trojac vrijedan 110 miliona eura

I HIGUAIN MEĐU PREKOBROJNIM

KREĆE VELIKA POTJERA ZA ODLIČNIM IGRAČIMA Sarri otpisao trojac vrijedan 110 miliona eura

04. 04. 2020 - 23:15
0
Shares

Uprava Juventusa ovoga će ljeta, naravno pod pretpostavkom da će se prijelazni rok normalno odvijati, morati iskrcati nekoliko igrača, kako bi proračun 'prodisao' te kako bi oslobodili mjesta za potencijalna nova pojačanja.

Nekoliko je imena u skautskim bilježnicama Stare dame debelo podcrtano, ali s tim se još nije ide u javnost. Do tada, Bianconeri će morati napraviti mjesta u svlačionici, a struka i uprava su već presudili trojici igrača.

Riječ je o Douglasu Costi i Federicu Bernardeschiju te Gonzalu Higuainu.

Kako prenosi dobro upućeni novinar Goala kada je Juventus u pitanju, Romeo Agresti, Brazilca cijene u Torinu, poglavito njegove tehničke sposobnosti, ali smatraju kako ne može adekvatno odgovoriti na zahtjeve trenera Maurizija Sarrija. Iako je plaćen Bayernu 40 milijuna eura prije gotovo dvije, 29-godišnji krilni napadač slobodan je napustiti Allianz stadion na sjeveru Italije.

Dok je Costa praktički siguran u rubrici odlazaka, Agresti spominje i drugo ime, iako to nije toliko sigurno. Taj drugi je Federico Bernardeschi, 26-godišnje krilo koje nije zadovoljno minutažom te želi što više igrati sljedeće sezone kako ne bi izgubio mjesto u momčadi Roberta Mancinija na sljedećem Europskom prvenstvu koje je odgođeno za 2021. godinu.

Ove je sezone Federico upisao 18 nastupa u Serie A, a od toga tek devet od prve minute. Plaćen je Fiorentini prije tri godine, kao i Douglas Costa, 40 miliona eura, stoga treba vidjeti ko je spreman iskrcati približno istu svotu ovog ljeta. Najviše se u tom kontekstu spominje Milan.

Talijanski mediji spekuliraju kako uz ovu dvojicu praktički sigurno odlazi i Gonzalo Higuain, trenutno prema Transfermarktu procijenjen na 32 miliona eura.

Sveukupno će to biti oko 110 miliona eura od prodaje ovog trojca.

Učitaj još novosti