30. 03. 2020 - 11:16
LUKA JOVIĆ NIJE MOGAO NI DA SANJA OVAKVU VIJEST IZ MADRIDA!...
907
Shares
LUKA JOVIĆ NIJE MOGAO NI DA SANJA OVAKVU VIJEST IZ MADRIDA! Ovo što je Real odlučio, PROMIJENIT ĆE MU ŽIVOT!

LUKA JOVIĆ NIJE MOGAO NI DA SANJA OVAKVU VIJEST IZ MADRIDA! Ovo što je Real odlučio, PROMIJENIT ĆE MU ŽIVOT!

30. 03. 2020 - 11:16
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luka Jović se nalazi u verovatno najturbulentnijem periodu života, a sada je ta životna priča našeg talentovanog golgetera dobila novu epizodu.

Od crnih dana u debitantskoj sezoni u Realu, i to protkanoj povredama i baš malom minutažom, preko burne veze sa Sofijom Milošević koja će biti krunisana drugim djetetom, sve do kršenja propisa o samoizolaciji po dolasku u Srbiji, Luka Jović je konačno dočekao odličnu vijest iz Madrida - po svoj prilici, klub neće da ga proda iako je u španskim medijima nazivan "neuspjelim eksperimentom".

Štaviše, u Realu se sprema "čistka" igračkog kadra, a Jović neće biti njen dio, tvrdi ugledni "As.

screenshot-13

Istina, bilo je prilično glasnih nagašanja medija u Madridu da je selidba neminovnost poslije minijaturne minutaže i utvrđivanja da se nije pridržavao propisanih 14 dana uzdržavanja od izlazaka napolje, na šta je kao građanin Srbije koji je doputovao iz žarišta pandemije bio obavezan. Onda su se pojavile informacije da je, zbog te "neminovnosti" odjednom narastao broj zainteresovanih klubova za njegove usluge, pominjali su se Milan, Napoli, Čelsi i Totenhem, ali... Od skorog transfera momka koji je ljetos doveden za 60 miliona eura, izgleda da nema ništa.

"As" javlja da su na pomolu velike promjene u igračkom kadru Real Madrida, u kome je trenutno 25 prvotimaca, s tim da je još 11 fudbalera na pozajmicama (Ašraf, Odegars, Sebaoljos, Regilon, Odriozola, Kubo, Valjeo, Majoral, Lunin, Oskar Rodrigez i trenerov sin, Luka Zidan). Glavni problem za upravu, piše pomenuti list, jeste činjenica da će mnogi morati da odu. "Bar petorica", tvrdi "As", dok i mnogim drugima nastavak saradnje sa Realom visi u vazduhu".

Onda je u analizi "Asa" došao na red i Jović.

screenshot-14

Da bi nekoga doveli, Madriđani moraju najprije da nekoga prodaju. Od pojačanja, tu je povratak Ašrafa, ali i Odegarda, ali je neophodan i centrani vezni fudbaler. Fabijan je želja uprave kluba, a Zidan želi - Pogbu. Oni, takođe, žele da dovedu novu 'devetku', izbor je pao na mladog Halanda, ako bude bilo mogućnosti. Ovo, pritom, dolazi u obzir samo ako Luka Jović nastavi da ne dostiže visine za koje su u klubu se nadali da će dostići. Ali, čak i da dođe do angažovanja novog napadača, to će se desiti tek kada se obave brojne prodaje sadašnjeg igračkog kadra".

Luka Jović je, dakle, dobio novu šansu u Realu. Više pred njim nije ni izazov totalno nove radne sredine, ni upoznavanje sa novim trenerom, ni nova država i jezik. Sada je na njemu - da iskoristi ovo novo poglavlje u životu. I, to je možda najljepša vijest koju je, uz činjenicu da će iznova postati otac, mogao da dobije ovog marta.

Novi.ba/Blic

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti