30. 03. 2020 - 12:19
U JEKU PANDEMIJE OTPUTOVALA U ITALIJU, LOPEZ POLUDIO ZBOG ...
907
Shares
U JEKU PANDEMIJE OTPUTOVALA U ITALIJU, LOPEZ POLUDIO ZBOG  POSTUPKA BIVŠE  SUPRUGE

U JEKU PANDEMIJE OTPUTOVALA U ITALIJU, LOPEZ POLUDIO ZBOG POSTUPKA BIVŠE SUPRUGE " Nisi normalna, hoćeš da mi se djeca zaraze? "

30. 03. 2020 - 12:19
0
Shares

Sukob Maxi Lopeza i Maura Icardija svima je dobro poznat, a poznato je i koliko bivši napadač Sampdorije Maxi ima nisko mišljenje o svojoj nekadašnjoj supruzi Wanda Narri, koja ga je ostavila zbog Maura Icardija i sa sobom je uzela troje njihove djece.

screenshot-2

Sada je Wanda otišla korak dalje, sa svojom djecom je iz Pariza otputovala u Italiju gdje Mauro ima imanje, kako bi se izolovala od ostatka svijeta. No, Lopezu se to nije svidjelo.

"Volio bih znati pod kojim si kriterijima prekršila karantin koji je uveo čitav svijet. Svi nas mole da se nigdje ne krećemo, a ti si našu djecu izložila putovanju u drugu zemlju. Zanima me da li si ikad u toj svojoj glavi razmislila o posljedicama? Šta je s tvojom glavom, jesi ti luda? Nije li najvažnija stvar na svijetu u ovom trenutku zdravlje naše djece? Razljutila si me svojim postupkom. Ti si majka petero djece, ako ne želiš da se čuvaš zbog sebe, čuvaj se zbog njih. I čuvaj njih", poručio je Maxi svojoj bivšoj supruzi.

Novi.ba/Oslobođenje

Učitaj još novosti