27. 03. 2020 - 18:59
BOSANSKOHERCEGOVAČKI TRENER ZA PRIMJER : Obukao zaštitno...
907
Shares
BOSANSKOHERCEGOVAČKI TRENER ZA PRIMJER : Obukao zaštitno odjelo kako bi pomogao građanima Gornjeg Vakufa

BOSANSKOHERCEGOVAČKI TRENER ZA PRIMJER : Obukao zaštitno odjelo kako bi pomogao građanima Gornjeg Vakufa

27. 03. 2020 - 18:59
0
Shares

Trener rukometaša Sloge obukao bijeli mantil kako bi pomogao građanima Gornjeg VakufaFoto: Facebook (Aleksandar Radosavljević)

Sloga iz Gornjeg Vakufa jedna je od najpozitinvijih sportskih priča u Bosni i Hercegovini, a potez trenera rukometaša ovog kluba oduševio je bosanskohercegovačku javnost.


Naime, klub iz Gornjeg Vakufa objavio je na službenim stranicama kako je srbijanski stručnjak Aleksandar Radosavljević odlučio pomoći građanima Gornjeg Vakufa tokom borbe protiv širenja koronavirusa.

yy
"Nakon što su javne zdravstvene ustanove zamolile građane BiH koji imaju završenu medicinsku školu, ljekare u penziji i sl. da se stave na raspolaganje i pomognu u ovim teškim danima, naš trener Aleksandar Radosavljević koji ima završenu medicinsku školu stavio se na raspolaganje JU Dom zdravlja GVU", saopćeno je iz Sloge.


Uposlenici Sloge stavili su se na raspolaganje građanima i onima kojima je najpotrebnije. Obilaze svoje sugrađane i pomažu im da zajedničkim snagama prevaziđu tešku situaciju u kojoj se nalaze ljudi širom svijeta.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti