22. 03. 2020 - 11:14
ŠABANOVOM UNUKU NE IDE U FUDBALU, ALI ZATO LJUBAV CVJETA...
907
Shares
ŠABANOVOM UNUKU NE IDE U FUDBALU, ALI ZATO LJUBAV CVJETA Njegova ljepša polovina prosto oduzima dah, evo i dokaza (FOTO)

ŠABANOVOM UNUKU NE IDE U FUDBALU, ALI ZATO LJUBAV CVJETA Njegova ljepša polovina prosto oduzima dah, evo i dokaza (FOTO)

22. 03. 2020 - 11:14
0
Shares

Ova veza je izazvala mnogo bure u Srbiji kada je prvi put objavljena, a od tada ne prestaju da se pojavljuju zajedničke slike.

Mladi fudbaler Anderlehta Luka Adžić je ove subote objavio fotografiju sa izabranicom Aleksandrom Ličinom, a povod je bio proslava šest mjeseci veze.

screenshot-12

- Hvala ti sa predivnih šest meseci. Činiš me najsrećnijim čovjekom na svijetu. Volim te mnogo - napisao je Adžić, a na isti način mu je odgovorila i djevojka:

- Ljubavi moja, volim te.

Oni su bili u centru pažnje kada su objavili ovu istovjetnu sliku.

screenshot-9

Nije prošlo ni 24 sata od kada su odlučili da fotografijom sa odmora u Dubaiju potvrde Srbiji da su u vezi. Adžić i Aleksandra Ličina su objavili istovetnu fotografiju iz bazena i sebe lansirali među parove koji najviše intrigiraju Srbiju.


Aleksandra je jedna od djevojaka koju na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi (više od 12 hiljada), a nerijetko se diči izvajanim telom. Na svakoj fotografiji se vidi da i te kako ima modnog ukusa.

Podsjetimo, Adžić je dijete Crvene zvezde, a 2018. godine je odlučio da crveno-bijeli dres zameni belgijskim. U Anderlehtu je igrao u samo pet navrata od kada je kao 20-godišnjak stigao u Belgiju. Sin je poznatog Zvezdinog fudbalera i jedno vrijeme sportskog direktora Ivana Adžića.

screenshot-10

screenshot-11

 


Novi.ba/Blic

Učitaj još novosti