16. 02. 2020 - 22:14
Velikani čekaju u redu: City napuštaju Guardiola i tri zvijezde
907
Shares
Velikani čekaju u redu: City napuštaju Guardiola i tri zvijezde

RASULO NA ETIHADU

Velikani čekaju u redu: City napuštaju Guardiola i tri zvijezde

16. 02. 2020 - 22:14
0
Shares

Manchester City će izgleda morati prodati tri zvijezde po dvogodišnjem izbacivanju iz Lige prvaka. Građani su, podsjećamo, krivi za kršenje odredbi FFP-a, ali planiraju se žaliti na odluku. No, ne prođe li im žalba, cijela situacija mogla bi se odraziti na izgled njihove momčadi.

Naime, tri zvijezde, Raheem Sterling, Kevin de Bruyne i Aymeric Laporte mogli bi biti prodani...

Daily Mail tvrdi kako će morati poduzeti taj drastičan potez kako bi dovela u red problematične finansije.

Sun prenosi kako će Real Madrid u niskom startu čekati vijesti o Raheemu Sterlingu, a engleski mediji uvjereni su kako će Građani za njegove usluge tražiti 200.000.000 eura. Krilni napadač Cityja i engleske reprezentacije pod ugovorom je do 2023. pa ga neće morati prodavati jeftino i mogu za njega tražiti punu cijenu.

De Bruyne je pod istim ugovornim obavezama, a Laporteov ugovor istječe tek za pet godina. De Bruyne također neće odlaziti za manje od 200.000.000 eura, dok će francuski internacionalac biti nešto jeftiniji, no svejedno jako skup - oko 100.000.000 eura.

Yahoo Sports prenosi kako sva trojica ionako žele otići jer žele osvojiti Ligu prvaka

S obzirom na to o kakvim je imenima riječ, neće čuditi ako izazovu opću pomamu kad se pojave na tržištu, a Englezi smatraju kako bi to mogao biti samo početak igračkog egzodusa sa Etihada.

Među onima koji će napustiti brod će vjerojatno biti i njegov kormilar, Pep Guardiola, koji razmišlja o budućnosti u Cityju, razumljivo, jer ne želi biti trener u klubu bez europskih natjecanja.

Učitaj još novosti