16. 02. 2020 - 18:49
PLAVCI SE NE ŠALE Chelsea dogovorio i drugo pojačanje za...
907
Shares
PLAVCI SE NE ŠALE Chelsea dogovorio i drugo pojačanje za ljeto, na redu je MLADI GENIJALAC

STIŽE VECINO, ŽELE I SANCHA

PLAVCI SE NE ŠALE Chelsea dogovorio i drugo pojačanje za ljeto, na redu je MLADI GENIJALAC

16. 02. 2020 - 18:49
0
Shares

Samo nekoliko dana po potvrdi Chelseaja i Ajaxa kako su dogovorili transfer Hakima Ziyecha na ljeto za 40.000.000 eura, procurilo je drugo ime na Lampardovom ljetnom popisu želja.

Chelsea na ljeto planira dovesti Interovog Matiasa Vecina za 27.000.000 eura, prenose engleski mediji. Plavima je protekli siječanj istkla transferna zabrana, Abramovič je Lampardu obećao 150.000.000 eura za zimski Mercato, ali Chelseajev trener ostao je frustriran jer nije uspio namamiti nijedno pošteno pojačanje.

Ali zato ljeto planiraju dočekati spremni te šalju svoje izazlanike na pregovore diljem Starog kontinenta, a prema izvještajima Sunday Expressa Vecino je sljedeći.

Conte neće imati ništa protiv prodaje jer mu je potrebna lova za njegove planove sljedeće ljeto, a u veznoj liniji mu je ionako prilična gužva.

Vecino je ove sezone često u prvoj momčadi, a kraj svog imena ima i tri gola u Serie A uključujući one protiv Verone i rivala Milana. No, nakon toliko godina u Serie A, želio bi novi izazov, a Chelsea mu predstavlja upravo to i selidba u London lako bi mogla biti idući korak u njegovoj karijeri.

Chelsea se već spominjala kao njegova moguća destinacija dok je na klupi londonskog premierligaša sjedio Maurizio Sarri, a ovaj januar u Milanu su bili ljudi iz Man Uniteda i Evertona te su pregovarali oko njegovog ugovora, no dogovora nije bilo...

Premijerna meta Chelsea za ljetni prijelazni rok ostaje Jadon Sancho, a njemački mediji javljaju kako su klubovi otvorili pregovore za talentiranog igrača engleske reprezentacije. Dortmundska Borussia pustit će ga za 120.000.000 eura.

Učitaj još novosti