04. 02. 2020 - 10:55
BOMBA IZ MADRIDA Modrić u spektakularnom transferu napušta...
907
Shares
BOMBA IZ MADRIDA Modrić u spektakularnom transferu napušta Bernabeu, ovo su cifre od kojih pamet staje

ŽELI GA INTER MIAMI

BOMBA IZ MADRIDA Modrić u spektakularnom transferu napušta Bernabeu, ovo su cifre od kojih pamet staje

Sport.ba
04. 02. 2020 - 10:55
0
Shares

Nakon dvije godine čekanja ambiciozni projekt Davida Beckhama napokon se pokreće. Inter Miami, novi klub u MLS-u, odigrat će svoju premijernu sezonu koja počinje 29. februara.

Prema pravilima MLS-a, klub ima pravo na tri ugovora izvan salary capa. Ta kvota još je neispunjena, u sastavu kluba trenutno se nalaze samo imena koja su poznata eventualno ljubiteljima popularne videoigre Football Manager.

Beckham, jedan od suvlasnika kluba, u svoju momčad vabi poznata imena, a jedna od najvećih želja jest Luka Modrić.

modric

Reporteri madridske Marce otputovali su u Miami u posjet novom klubu, a u izvještaju navode da su Modriću spremni ponuditi dvostruko veću platu od one koju ima u Realu. Prema dostupnim podacima, Modrić u Realu zarađuje nešto više od 10 miliona eura godišnje.

Novinari pomenutog lista doznali da postoji plan za dovođenje 34-godišnjeg veznjaka. Modrić bi kod Beckhama zarađivao oko 20 miliona eura godišnje, čak dvostruko više nego što dobije u Realu. 

lukamodric

Najveći problem je činjenica da je Modrić potreban Beckhamu već sljedećeg mjeseca jer tad počinje MLS sezone, a hrvatski reprezentativac ne razmišlja o napuštanju Reala prije ljeta i kraja sezone u Europi. Isti slučaj je s Edinsonom Cavanijem, još jednim slavnim nogometašem kojeg želi dovesti Beckham.

Sasvim realno je očekivati da bi Modrić i Cavani se mogli pridružiti Beckhamu sljedeće godine, baš kada Hrvatu ističe ugovor na "Santiago Bernabeu". Također, spominjao se i Luis Suarez, koji je, kao i Modrić, pod ugovorom do ljeta 2021.

cavani

Miami će se tako vjerovatno za početak morati okrenuti nešto manje glamuroznim pojačanjima. Najavili su da neće nužno posezati za poznatim imenima, nego će težiti dovođenju kvalitetnih igrača.

Osim igračke križaljke, klub mora riješiti i druge probleme, prije svega stadion. Željeni novi stadion još nije u izgradnji, pa će za početak igrati na Lockhart Stadiumu, zdanju na kojem je svoje utakmice igrala momčad Fort Lauderdale Strikersa iz ugašene lige NASL-a.

Učitaj još novosti