23. 01. 2020 - 08:38
Bila je uz njega kad je bio vodoinstalater NA IVICI GLADI: Sad...
907
Shares
Bila je uz njega kad je bio vodoinstalater NA IVICI GLADI: Sad je uletjela na teren u TIJESNOJ HALJINI i ukrala sve poglede!

KONOROVA SUPRUGA IZGLEDA BESPRIJEKORNO

Bila je uz njega kad je bio vodoinstalater NA IVICI GLADI: Sad je uletjela na teren u TIJESNOJ HALJINI i ukrala sve poglede!

23. 01. 2020 - 08:38
0
Shares

Nakon ekspresno završene borbe protiv Kauboja, sve oči su bile uprte u Mekgregorovu suprugu Di Devlin koja je uletjela na teren i priključila se slavlju.

U uskoj zelenoj haljini Di Devlin je uskočila u zagrljaj pobjedniku i strasno ga izljubila.

Mnogi su se našalili kako je Konorova supruga plijenila više pažnje od glavne zvijezde događaja, a nije ni čudo jer je izgleda zaista senzacionalno.

Inače par je zajedno već 12 godina, a njihov početak nije bio nimalo luksuzan.

2

Foto: Profimedia

Naime, prije nego što je uspio u surovom, često i nepravednom svijetu sporta, Konor je godinama radio slabo plaćene poslove i jedva je uspijevao da skrpi kraj s krajem.

Već kao sedamnaestogodišnjak počeo je raditi i pomagati mami. Ustajao je u 5 sati ujutru, radio 12 sati i nije bio zadovoljan sa svojim životom jer radio je na, kako je opisivao, na hladnom, mračnom i vlažnom mjestu.

- Bilo je to teško vrijeme. Nisam volio svoj život. Nije me zanimalo da budem vodoinstalater - govorio je.

mcgregor

Kasnije, kada se obogatio, u znak sjećanja na taj period, napravio je šah od cijevi za vodu.

Vrijeme je provodio uglavnom mukotrpno trenirajući, vjerujući u svoj cilj, a čitavo vrijeme podršku, kako moralnu, tako i finansijsku, pružala mu je njegova životna izabranica - lijepa Di Devlin.

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. On ju je primjetio u noćnom klubu i prišao joj je, a jednom prilikom prisjetio se tog susreta: "Izgledala je kao dobra djevojka, a ja volim dobre djevojke".

1

Foto: Profimedia

Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvijek zabavljao i zasmijavao.

"Živjeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 eura. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vrijeme provodio u teretani. Vjerovao sam da ću biti šampion, i ona takođe. Vjerovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvijek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujućih treninga uvijek mi je govorila: "Konor u redu je, ti to možeš"", rekao je on jednom prilikom pa dodao:

mcgregor-laugh

"Bila je tu od početka. Da je nije bilo, ne bih bio ovdje gdje sam. Ona više ne radi, ja sam je zaposlio kod sebe. Radi za mene, vodi brigu o mojim računima. Radila je veoma naporno u proteklim godinama i bila uz mene kada nisam imao ništa. Imao sam samo san o kome sam joj pričao. Ponosan sam što sam mogao da joj obezbijedim da ne radi, da joj dam sve što poželi i da putuje svijetom. Zajedno smo tako dugo, prošli smo sve zajedno", još je jedna u nizu njegovih dirljivih, snažnih izjava o voljenoj ženi.

Zgodni Irac itekako je omiljen kod ženske publike, a tome je svakako doprinijela činjenica da je posvećen otac i privražen suprug, uprkos brojnim preprekama, čak i razmiricama koje je prošao u vezi. Takođe, popularnost duguje i tome što je potpuno svoj, ne haje za pravila i tuđa mišljenja, ali i što nije zaboravio odakle je potekao.

mcgregor

"Radim ovo da obezbijedim budućnost moje porodice i moje Di. Jednog dana, želim da Di i ja kuliramo na plaži i nemamo nijednu brigu na svijetu. Zato radim ovo. Želim da budem finansijski siguran kada budem imao djecu. Kada se to desi, hoću da budem spreman", rekao je MekGregor svojevremno.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti