22. 01. 2020 - 22:47
Tottenham uz puno sreće preko fenjeraša, Lisice zakucale Čekićare
907
Shares
Tottenham uz puno sreće preko fenjeraša, Lisice zakucale Čekićare

PREMIERSHIP

Tottenham uz puno sreće preko fenjeraša, Lisice zakucale Čekićare

22. 01. 2020 - 22:47
0
Shares

Danas su na Premierligaškom rasporedu bile tri utakmice.

Pregled započinjemo utakmicom Tottenhama i Norwicha gdje su Pijetlovi u konačnici slavili rezultatom 2:1.

Prvi pogodak na utakmici vidjeli smo u 38. minuti kada je precizan bio Dele Alli. Ofanzivni veznjak domaćina lijepo je utrčao na prvu vratnicu na jedan ubačaj Auriera i iz blizine zakucao loptu u mrežu za slavlje na Tottenham Hotspur stadionu.

U 70. minuti Pukki vraća goste u igru nakon što je prekršaj u svojem 16-ercu napravio mladi Sessegnon.

Do kraja utakmice domaćin je ipak stigao do pogotka, a on je bio djelo fantastičnog Korejca Sona. Bio je to pogodak uz veliku dozu sreće gdje je napadač Tottenhama praktički s gol crte samo ugurao loptu u mrežu nakon što je prethodno lije udarac uputio Dele Alli. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i domaćin je stigao do iznimno važna tri boda.

Bh. veznjak Mario Vrančić propustio je ovaj meč zbog povrede noge.

U drugom susretu Leicester je nadigrao West Ham s velikih 4:1. Domaćin je poveo preko Barnesa u 24. minuti, a loptu mu je kao na pladnju servirao Pereira.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, isti ishod, zamijenjene uloge asistenta i strijelca. Barnes je poslužio Pereiru koji je ostao sam na povratnoj lopti te je onda silovito zakucao loptu u mrežu za povećanje vodstva neposredno prije odlaska na predah.

U nastavku utakmice West Ham je smanjio preko Noblea koji je bio precizan s bijele točke, ali je Ayoze Perez u nastavku susreta zabio pogotka te na taj način otklonio sve dvojbe oko toga tko će biti momčad koja će slaviti na King Power Stadionu.

Učitaj još novosti