25. 12. 2019 - 08:59
MANDŽUKIĆ STIŽE U KATAR, BIVŠI SUIGRAČ MU POŽELIO...
907
Shares
MANDŽUKIĆ STIŽE U KATAR, BIVŠI SUIGRAČ MU POŽELIO DOBRODOŠLICU:

MANDŽUKIĆ STIŽE U KATAR, BIVŠI SUIGRAČ MU POŽELIO DOBRODOŠLICU: "Znam da si spreman..."

25. 12. 2019 - 08:59
0
Shares

Hrvatski napadač Mario Mandžukić u utorak je i službeno potvrđen kao novi igrač katarskog Al Duhaila. On je stavio potpis na ugovor koji ga veže za tu momčad do ljeta 2021., objavio je katarski klub na svom službenom Twitter profilu.

Aktualni trener Al-Duhaila je 44-godišnji Portugalac Rui Faria, a od igrača koji nemaju katarsko državljanstvo u momčadi su bivši kapetan marokanske reprezentacije i Mandžukićev suigrač iz Juventusa Medhi Benatia, brazilski napadač s belgijskom putovnicom Edmilson Junior, irački središnji napadač Mohanad Ali i Tunižanin Youssef Msakni koji igra na lijevoj strani napada, prenijeli su hrvatski mediji.

Mandžukićev novi-stari suigrač Benatia poželio mu je dobrodošlicu putem društvenih mreža.

emkfp7vx0aaky5r

“Dobrodošao u Al Duhail i u svoju novu avanturu u Katru. Već smo osvojili puno trofeja zajedno i vrijeme je da dodamo još na popis. Znam da si i više nego spreman na taj izazov, veselim se što ću te vidjeti”, napisao je Benatia.

Al Duhail je ustanovljen 2009. godine, u deset godina postojanja šest puta je osvojio naslov prvaka Katara i tri trofeja pobjednika kup takmičenja. U Azijskoj ligi prvaka klub je u tri navrata (2013., 2015. i 2018.) stigao do četvrtfinala Azijske lige prvaka.

Učitaj još novosti