08. 12. 2019 - 21:59
KOVAČ CILJA NA VELIKI KLUB, EVO GDJE JE UHVAĆEN: Dogovara...
907
Shares
KOVAČ CILJA NA VELIKI KLUB, EVO GDJE JE UHVAĆEN: Dogovara prelazak na klupu engleskog velikana?!

KOVAČ CILJA NA VELIKI KLUB, EVO GDJE JE UHVAĆEN: Dogovara prelazak na klupu engleskog velikana?!

08. 12. 2019 - 21:59
0
Shares

Kovač bi trebao u ponedjeljak otići na utakmicu Arsenala i West Hama te na kraju dogovoriti prelazak na klupu engleskog velikana

Mateo Kovačić zabio je sinoć u utakmici protiv Evertona sjajan pogodak. no nije on jedina zvijezda hrvatskog nogometa koja je bila u Goodison Parku. Navijači su uhvatili Niku Kovača koji je gledao utakmicu i odmah pokrenuli priču o njegovom eventualnom preuzimanju Evertona.

Everton je nedavno ostao trenera, a Kovača se od njegovog dolaska iz Bayerna po medijima uvlači u najrazličitije kombinacije, a jedna od njih je i klub iz Liverpoola, izvještavaju hrvatski mediji..

No pojavila se i druga verzija priče o Kovačevom posjetu Engleskoj. Engleski mediji tvrde da je Kovač zapravo u Liverpool stigao smo pogledati Matea Kovačića, a da je njegov budući klub zapravo Arsenal.

Kovač bi trebao u ponedjeljak otići na utakmicu Arsenala i West Hama te na kraju dogovoriti prelazak na klupu engleskog velikana.

Arsenal, naime, ima crni niz od devet utakmica bez poraza, Unai Emery je bivši, a Fredie Ljungberg očito nije donio nikakav napredak momčadi iz Londona od koje se ove sezone ipak očekuje puno više. Naravno, Kovačev angažman ostaje misterij, iako ćemo pozorno pratiti njegov posjet tribinama u ponedjeljak.

Učitaj još novosti