08. 12. 2019 - 16:03
CRVENI ALARM U PARIZU Mbappe je van sebe, preko ovog neće...
907
Shares
CRVENI ALARM U PARIZU Mbappe je van sebe, preko ovog neće preći: Zbog ovog čovjeka sigurno odlazi, a velikan zadovoljno trlja ruke! BIĆE TO NAJVEĆI TRANSFER IKADA

MOGAO BI U REAL

CRVENI ALARM U PARIZU Mbappe je van sebe, preko ovog neće preći: Zbog ovog čovjeka sigurno odlazi, a velikan zadovoljno trlja ruke! BIĆE TO NAJVEĆI TRANSFER IKADA

08. 12. 2019 - 16:03
0
Shares

Najprije lijep gol za preokret protiv Montpelliera pa divna asistencija za Icardija i potvrda pobjede 3:1, zatim izmjena u 90. minuti i - problem! Odnos Kyliana Mbappea i Thomasa Tuchela sve je kompleksniji i sve češće završava na sportskim naslovnicama kao ozbiljna spekulacija, praktički najava kako u Parizu može o(p)stati samo jedan od njih dvojice.

Tiho nezadovoljstvo najboljeg mladog igrača svijeta tinja već mjesecima. Šuška se kako svim silama pokušava iznuditi transfer u Real Madrid, a kad se retrospektivno pogleda - njemački stručnjak baš se i ne trudi vratiti na pravi kolosijek.

mbappe-tuchel

Ono što se sinoć dogodilo u 90. minuti susreta u Montpellieru dodatno će pokvariti odnose na realciji Tuchel - Mbappe. Da će tako biti dovoljno je pogledati taj trenutak kad mladi Francuz napušta teren. Tuchel ga je pokušao oraspoložiti, čestitao mu je i nešto želio objsniti, međutim Mbappea to uopće nije zanimalo. Očgledno je bio ljutit zbog zamjene i nije želio ni čuti ni vidjeti Nijemca, čiju će bijesnu facu kasnije uhvatiti kamera.

"Nije bio sretan mojim odlukama na utakmici", objasnio je Tuchel Mbappeovu facu pri izlasku iz igre.

mbappe

Nije nikakva tajna -  Mbappeu smeta stav Thomasa Tuchela koji uporno ističe Neymara kako prvu zvijezdu momčadi. Također, zamjera mu pojedine odluke iz prošle sezone, kad ga je ostavljao na klupi ili izostavljao iz udarne momčadi, zbog čega je izgubio utrku s Lionelom Messijem za Zlatnu kopačku (odigrao pet utakmica manje od Argentinca i dao samo tri gola manje). Svoje nezadovoljstvo u nekoliko navrata iskazao je propuštanjem treninga ili kašnjenjem.

mbappe

Da nije glavna faca Tuchel mu je dodatno "objasnio" kažnjavajući ga zbog nediscipline.

Sve polako ukazuje na Mbappeov izbor, a Mbappe je izabrao otići iz Pariza. Real zadovoljno trlja ruke.

Učitaj još novosti