05. 12. 2019 - 16:04
CONTE I MAROTTA KONAČNO IZVUKLI ASA IZ RUKAVA Na Meazzu stiže...
907
Shares
CONTE I MAROTTA KONAČNO IZVUKLI ASA IZ RUKAVA Na Meazzu stiže FENOMENALNO pojačanje, s njim sigurno mogu skinuti Juve s trona

MERTENS BI MOGAO PUT MEAZZE

CONTE I MAROTTA KONAČNO IZVUKLI ASA IZ RUKAVA Na Meazzu stiže FENOMENALNO pojačanje, s njim sigurno mogu skinuti Juve s trona

Sport.ba
05. 12. 2019 - 16:04
0
Shares

U razdoblju aktualne vladavine Italijom, Juventus se isprofilirao kao momčad koja mnoga pojačanja dovodi besplatno, nakon što im istekne ugovor. Tako su Staru damu pojačavali Pirlo, Pogba, Llorente, Can, Khedira, Dani Alves, Aaron Ramsey i mnogi drugi.

S obzirom da je Marotta sada u Interu, tako će i Nerazzurri prihvatiti ovu dobitnu formulu za jeftino sklapanje momčadi, koja će i kvalitetom biti jaka. Nakon što je prije nekoliko sedmica Gazzetta dello Sport najavila kako će genijalac Marotta dovesti Driesa Mertensa kojem na ljeto ističe ugovor s Napolijem, istu vijest sada prenose i belgijski mediji.

mertens

Het Nieuwsblad ističe da Conte ima visoko mišljenje o Mertensu, a Aurelio De Laurentis odrekao bi ga se bez većih problema nakon pobune u Napulju. 

Belgijski reprezentetivac jedna je od najvećih zvijezda Serie A, a podno Vezuva stigao je 2013. iz PSV-a za 10 miliona eura. Za klub iz vrha lige odigrao je 296 utakmica, zabio 116 golova te namjestio još 69 komada. Uz to, u Interu od ove sezone igra Romelu Lukaku, reprezentativni kolega Mertensa, s kojim je veliki prijatelj.

napoli-mertens

Sam Mertens nema ništa protiv odlaska iz Napolija. Svoj vrhunac u klubu je davno postigao, trofeje vidio nije, a godine mu prolaze. Već je napunio 32 i sigurno da bi htio talijansku avanturu okruniti naslovom prvaka.

Učitaj još novosti