29. 11. 2019 - 18:01
NAKON RAKITIĆA JOŠ JEDNA VELIKA ZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA...
907
Shares
NAKON RAKITIĆA JOŠ JEDNA VELIKA ZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA BARCE 'Odlazim tamo gdje ću biti važan'

VIDAL NAPUŠTA KATALONCE?!

NAKON RAKITIĆA JOŠ JEDNA VELIKA ZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA BARCE 'Odlazim tamo gdje ću biti važan'

Sport.ba
29. 11. 2019 - 18:01
0
Shares

Ernesto Valverde (55) polako gubi kontrolu nad svlačionicom Barcelone. Ousmanea Dembelea (22) nikad nije ni uspio primiriti, Ivana Rakitića (31) je s mjesta standardnog prvotimca povukao na klupu, dok je nešto slično napravio i s Arturom Vidalom (32) koji nije zadovoljan statusom i minutažom u klubu. 

- Bilo je nekoliko utakmica koje nisam odigrao. Nisam to dobro podnio, rastužila me takva odluka trenera. Moram biti objektivan i živjeti iz dana u dan. Ako u decembru ili na kraju sezone ne osjetim da sam važan klubu, morat ću naći rješenje i otići tamo gdje ću biti važan - jasno je poručio čileanski veznjak.

vidal

U prvom su planu kod Valverdea ove sezone Sergio Busquets (31), Frenkie de Jong (22) i Arthur (23), a Čileanac je odigrao 498 minuta što je 366 više od Rakitića, no takav ga status ne zadovoljava. Prošle je sezone Vidal odigrao 53 utakmice u dresu 'blaugrane' i skupio 2744 minute te ga ovakva minutaža sigurno ne zadovoljava.

No, iako je nekolicina igrača u Barceloni nezadovoljna, oni su trenutno prvi u La ligi kao i u skupini Lige prvaka.

umtiti-vidal-malcom-barcelona

- Moglo bi se reći da je sve u redu, ali da bi na kraju osvojili trofeje morat ćemo se još puno poboljšati. Morat ćemo početi davati maksimum i raditi puno više, Liga prvaka izgleda brutalno s nekoliko strašnih momčadi - završio je Vidal.

Učitaj još novosti