29. 11. 2019 - 17:49
REAL U NEVIĐENOJ OFANZIVI James, mladi napadač i 86 miliona za...
907
Shares
REAL U NEVIĐENOJ OFANZIVI James, mladi napadač i 86 miliona za veliku Perezovu želju! OVO JE NEMOGUĆE ODBITI

SILNO ŽELE POGBU

REAL U NEVIĐENOJ OFANZIVI James, mladi napadač i 86 miliona za veliku Perezovu želju! OVO JE NEMOGUĆE ODBITI

Sport.ba
29. 11. 2019 - 17:49
0
Shares

Real Madrid ne odustaje od Paula Pogbe, pokušat će ga dovesti u zimskom prijelaznom roku, a iz 'kraljevskog kluba' sada su smislili novu ponudu s kojom žele slomiti otpor Manchester Uniteda.

Prošlo ljeto Real je proveo u lovu na francuskog reprezentativca, na pojačanja je potrošio više od 300 miliona eura, ali Pogbu nije uspio dovesti. Manchester United je ostao čvrst u svojem stavu da njihova zvijezda nije na prodaju odnosno da može otići samo za oko 188 miliona eura.

skysports-paul-pogba-manchester-united-4445625

No interes Madrižana nije prestao, trener Zinedine Zidane želi pojačati konkurenciju u sredini terena, a upravo Pogbu vidi kao idealnog igrača za Real.

Prvo se govorilo kako će Real prema Old Traffordu ponuditi oko 100 miliona eura i Garetha Balea, ali to je bila nemoguća misija, jer Velšanin ne želi napustiti Santiago Bernabeu.

pogba

Prema zadnjim informacijama koje dolaze iz španjolskog velikana, u januaru će 'kraljevi' krenuti s drugom vrstom ponude koja uključuje 85 miliona eura u gotovini i dva igrača – veznjaka Jamesa Rodrigueza i napadača Mariana Diaza. No sumnjamo da je ovo ponuda zbog koje bi u Manchesteru pali u 'nesvijest'.

Učitaj još novosti