29. 11. 2019 - 17:32
NA POMOLU JEDAN OD NAJVEĆIH ZIMSKIH TRANSFERA IKADA Borussia...
907
Shares
NA POMOLU JEDAN OD NAJVEĆIH ZIMSKIH TRANSFERA IKADA Borussia izvjesila cijenu, slijedi li velika izdaja?!

NEKOLIKO KLUBOVA U IGRI ZA SANCHA

NA POMOLU JEDAN OD NAJVEĆIH ZIMSKIH TRANSFERA IKADA Borussia izvjesila cijenu, slijedi li velika izdaja?!

Sport.ba
29. 11. 2019 - 17:32
0
Shares

Čelnicima Borussije Dortmund dojadilo je natezati se s Jadonom Sanchom i spremni su ga se riješiti već ovog januara. Interesa ima, naprotiv, neće dugo čekati prvi upit, a kako bi eliminirali neozbiljne ponude, odmah su objavili iznos koji traže za njega – i nije malen...

Naime, Calciomercato prenosi kako su izvjesili cjenu od 100.000.000 eura za mladu zvijezdu engleskog nogometa, a pristane li neko platiti toliko, svrstat će ga navrh popisa najsupljih transfera u povijesti zimskog prijelaznog roka.

jadonsancho

Dosad je tu titulu držao njegov donedavni kolega Christian Pulisic, koji je prošli sječanj prodan u Chelsea za 64.000.000 eura.

Žuto-crnima je jasno kako će sigurno ostati bez njega na ljeto, ali spremni su ga iskrcati već u januaru, platili li netko koliko traže. Sancho je već mjesecima nezadovoljan zbog čega ga trener Lucien Favre sve češće ostavlja na klupi, a čini se kako mu je dojadilo njegovo djetinjasto prenemaganje...

guardiola-sancho

Liverpool, Real Madrid i Sanchov matični Manchester City razmišljaju o njemu, no nije sigurno kako će ga moći priuštiti na zimu, Juve je također pokazao interes, no 100.000.000 eura je ogroman iznos osobito za zimsko razdoblje čak i za ova velika imena... Bilo šta da odabere sigurno je da će imati priliku loviti trofej Lige prvaka.

Učitaj još novosti