18. 11. 2019 - 11:55
SUPRUGA NAREDILA ZLATANU "Kakva Bologna, idi kod Bosanca!"
907
Shares
SUPRUGA NAREDILA ZLATANU

GDJE ĆE IBRA?

SUPRUGA NAREDILA ZLATANU "Kakva Bologna, idi kod Bosanca!"

Sport.ba
18. 11. 2019 - 11:55
0
Shares

Helena Seger, odnosno čitava porodica imaju veliki uticaj na odluke Zlatana Ibrahimovića kada je u pitanju izbor kluba. 

On se opirao odlasku iz Milana u Pariz, tek kada je shvatio da Milan nema da ga plati, napustio je Italiju. Zbog toga, par godina nije govorio sa Adrianom Gallijanijem.

Ibrahimović sada čeka da mu istekne ugovor sa LA Galaxyjem, porodica se vraća u Evropu, u to nema sumnje i najvjerovatnije, Italija će biti odrednica.

Ibrahimović je blizu toga da ispuni obećanje dato Siniši Mihajloviću i potpiše za Bolognu, traži milion eura mjesečno. Marco Di Vaio, jedan od direktora kluba, putovao je u Los Angeles, razgovarao ranije sa Ibrom, saslušao uslove koje je prenio vlasniku Joeyu Saputu.

Mihajlović ima kontakte sa Ibrom, srpski trener je iz bolnice gdje je na trećem ciklusu hemioterapije uvjerio Ibrahimovića da bi Bologna bila pravi izbor.

Ali, u igri je i Milan, gdje nastupa bh. reprezentativac Rade Krunić. Gospođa Ibrahimović bi radije u Milan, porodica je tamo živjela, imaju kuću i čak planiraju da poslije kraja karijere ostanu u ovom gradu.

Bologna je u prednosti, mada je do Milana samo 200 kilometara, Ibra ne želi da bude odvojen od porodice, sačekat će decembar i onda odlučiti.
 

Učitaj još novosti