17. 11. 2019 - 15:33
SVE JE JASNO KAO DAN Barcelona je danas službeno otpisala...
907
Shares
SVE JE JASNO KAO DAN Barcelona je danas službeno otpisala Rakitića. Izabrao je klub u koji želi otići

ODLAZI U TORINO?!

SVE JE JASNO KAO DAN Barcelona je danas službeno otpisala Rakitića. Izabrao je klub u koji želi otići

Sport.ba
17. 11. 2019 - 15:33
0
Shares

Barcelonin sportski direktor Eric Abidal otpisao je Ivana Rakitića u razgovoru za Mundo Deportivo.

"Rakitić zna da postoji sportska odluka koju treba razumjeti. Već je obaviješten da više nije dio naših planova", rekao je Francuz i time službeno potvrdio rastanak hrvatskog veznjaka i španskog giganta nakon pet godina.

Ivan je, dakle, od danas i službeno na transfer listi i u siječnju će birati novi klub. Glasne su spekulacije kako je 31-godišnjak velika želja Milana, Atletico Madrida, Intera i Manchester Uniteda, međutim, on ima samo jednu želju.

rakitic

Riječ je o Juventusu, na talijanskog prvaka Rakitić je naciljao u rujnu kada je postojala realna kombinacija da do transfera dođe. Međutim, Talijani nisu htjeli platiti 35 miliona eura nego su u zamjenu nudili Federica Bernardeschija što su Katalonci odbili.

Rakitić je tako ostao u Barceloni, nezadovoljan u toj mjeri da je morao otkazati reprezentaciji Hrvatske i Zlatku Daliću, piše Index.hr.

ivan-rakitic

Oko transfera u Staru damu pregovaralo se intenzivno posljednjih sati ljetnog prijelaznog roka što je okupiralo samog Rakitića ali do dogovora nije došlo.

rakitic

Juventus bi prvo morao prodati nekog od svojih veznjaka budući da je tu velika gužva i bez Rakitića. Sami Khedira i Emre Can su najbliži odlasku po saznanju talijanskih medija, a Rakitićeva plaća u Juventusu bi bila oko osam milijuna eura po sezoni.

Učitaj još novosti