17. 11. 2019 - 07:20
BARCA SE ODLUČILA NA OČAJNIČKI POTEZ Vraćaju bivšeg igrača –...
907
Shares
BARCA SE ODLUČILA NA OČAJNIČKI POTEZ Vraćaju bivšeg igrača – otišao je još 2011. godine, a sada bi mogao zablistati

DON BALON TVRDI - BELLERIN SE VRAĆA

BARCA SE ODLUČILA NA OČAJNIČKI POTEZ Vraćaju bivšeg igrača – otišao je još 2011. godine, a sada bi mogao zablistati

Sport.ba
17. 11. 2019 - 07:20
0
Shares

Mediji iz Španije navode kako Barcelona pomno prati Arsenalovu i špansku zvijezdu Hector Bellerina, a klub ga sada navodno želi vratiti na Nou Camp u bliskoj budućnosti.

Bellerin je nekada bio pod ugovorom za Barcu, prije nego što se preselio u Topnike 2011. godine, a Španac je procvao za vijeme svog boravka u sjevernom Londonu.

Međutim, čini se da Barca želi vratiti Bellerina na Nou Camp prema pisanju Don Balona, što i nije neralno.

kolasinac-bellerin

Izvještaj također napominje kako će Bellerin biti dostupan za najviše 30 miliona eura, što je sasvim prihvatljivo za španske prvake, jer je pred njim još uvijek veliki dio karijere.

Posljednjih 18 mjeseci Bellerinova karijera u Arsenalu je uništena ozljedama, a 24-godišnjak je od početka sezone 2018/19. odigrao samo 26 mečeva za Topnike u svim takmičenjima.

No, unatoč tome, španski internacionalac bi ipak bio kvalitetno pojačanje za Barcu, pogotvo ako uzmete u obzir njihove nedavne probleme s desne strane odbrane.

sead-kolasinac-bellerin-arsenal

Semedo i Roberto do sada nisu uspjeli impresionirati navijače Barce, s tim što Valverde naizgled nije želio pružiti priliku Moussa Wagueu da impresionira u početnih 11.

Dovođenjem Bellerina bi moglo biti dobro za Barcu jer je on provjeren desni bek, dok mu ne bi trebalo mnogo da nauči stil igre Barcelone s obzirom na to da je nekada igrao za njih.

bellerin

Ono što ostaje da se vidi jeste hoće li Valverde i društvo odlučiti se u skorijoj budućnosti poslati ponudu za zvijezdu Arsenala.

Učitaj još novosti