13. 11. 2019 - 07:40
VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NEYMAR Zvijezda PSG-a odlazi u ovaj...
907
Shares
VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NEYMAR Zvijezda PSG-a odlazi u ovaj klub, ovdje ga ni u snovima nismo očekivali

CITY S NJIM ŽELI PO LIGU PRVAKA

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NEYMAR Zvijezda PSG-a odlazi u ovaj klub, ovdje ga ni u snovima nismo očekivali

Sport.ba
13. 11. 2019 - 07:40
0
Shares

Na ljeto su ga selili u Barcelonu, u kombinacijama je bio Real, ali Neymar je ostao u PSG-u a nova destinacija je sve samo ne očekivana.

Brazilac je javno rekao da želi otići, to se nije dogodilo, ali to ne znači da je zadovoljan u francuskoj prijestolnici. Ne, tamo nije zadovoljan, unatoč činjenici da je u tekućoj sezoni postigao niz golova, no to mu nije pomoglo da promijeni mišljenje.

neymar

Njegova želja da napusti Francusku i pređe u jaču ligu jer samo tako bi mogao iskoristiti svoj potencijal je još uvijek aktualna. Ali kamo bi mogao otići? Barcelona je za njega vjerovatno stvar prošlosti, iako je bio vrlo zadovoljan na Camp Nou. No život ide dalje i donosi nove izazove.

neymar

Španski Don Balon izvještava da bi uskoro mogao postati član Manchester Cityja. Neymar želi raditi s Pepom Guardiolom, a Građanima je potreban igrač koji bi napravio ogromnu razliku na terenu, jer je Liverpool u samo 12 kola Premijer lige već postigao devet bodova prednosti ispred aktuelnog prvaka.

neymar

City planira prodati Leroyja Sanea, koji je trenutno ozlijeđen, Bayernu, a zatim će uložiti novac kako bi doveli zvijezdu PSG-a… Plan je realan i izvodljiv.

Učitaj još novosti