11. 11. 2019 - 15:00
Real se umiješao Mandžukiću u transfer: 'Kraljevi' nude...
907
Shares
Real se umiješao Mandžukiću u transfer: 'Kraljevi' nude sjajnog veznjaka i milione eura da pokvare planove Juventusu

SVI ŽELE POGBU

Real se umiješao Mandžukiću u transfer: 'Kraljevi' nude sjajnog veznjaka i milione eura da pokvare planove Juventusu

Sport.ba
11. 11. 2019 - 15:00
0
Shares

Mario Mandžukić odlazi iz Juventusa i to je jedini logičan potez za hrvatskog napadača. Maurizio Sarri je pokazao što misli o njemu tako što mu ove sezone nije dao niti minute u igri i jasno je da će Mandžo potražiti novi klub.

Pisalo se kako je jako blizu Manchester Uniteda s kojim je sve već dogovorio, a Gazzetta dello sport je pisala i kako je Juventus čak u tome vidio sjajnu priliku da vrati Paula Pogbu u Torino.

61739027-paul-pogba

Ponuda 'Stare dame' uključivala bi 50 miliona eura i jednog ili dvojicu igrača. Na 'pladnju' za biranje našli bi se Mario Mandžukić, Emre Can, Blaise Matuidi i Daniele Rugani. Mandžukić i još jedan igrač od ostale trojice otišli bi u United s 50 miliona eura, a u suprotnom smjeru bi išao Pogba.

mandzukic-pjanic

Činilo se kako će Mandžo napokon postati prvi Hrvat u Unitedu, ali izgleda da bi mu sve mogao pokvariti Real Madrid. Nije tajna da je Zinedine Zidane veliki fan Paula Pogbe. Probao je Real Francuza dovesti i prošlog ljeta, a sada, kada su čuli za Juventusove planove, ponovno kreću po svoju veliku želju koju ne planiraju prepustiti drugima.

pogba

Real Madrid je spreman, uz velike količine novaca, u posao uključiti i sjajnog kolumbijskog veznjaka Jamesa Rodrigueza na kojeg neko vrijeme već ozbiljnije ne računaju. Ostaje samo pitanje sviđa li se Unitedu više Mandžukić i još jedan njegov saigrač ili James Rodriguez.

Učitaj još novosti