10. 11. 2019 - 08:12
SLIJEDI NAM NAJSPEKTAKULARNIJI TRANSFER ZIME Pogba sigurno...
907
Shares
SLIJEDI NAM NAJSPEKTAKULARNIJI TRANSFER ZIME Pogba sigurno napušta Teatar snova, ovo se ne odbija: Francuza ovdje ama baš nismo očekivali!

JUVENTUS JE ZAGRIZAO

SLIJEDI NAM NAJSPEKTAKULARNIJI TRANSFER ZIME Pogba sigurno napušta Teatar snova, ovo se ne odbija: Francuza ovdje ama baš nismo očekivali!

Sport.ba
10. 11. 2019 - 08:12
0
Shares

Povratak Paula Pogbe u Manchester United nije prošao kako se očekivalo. Daleko od toga da je francuski veznjak igrao loše, ali za nekoga ko je prije tri godine plaćen 105 miliona eura, ipak je pokazao premalo. 

pogba-chambers

Stoga se već mjesecima, pa i godinama, pričao  njegovom ponovnom odlasku s "Old Trafforda". Cijenjena "Gazzetta dello Sport" donosi novu epizodu ove sage, a u njoj se kao kupac spominje Juventus, koji je već jednom doveo Pogbu u svoje redove. Bilo je to 2012. godine kada je stigao kao slobodan igrač, nakon što Alex Ferguson nije prepoznao njegov talent. 

Naravno, ovaj puta će Stara dama ipak morati iskrcati vreću novca za ponajboljeg veznjaka svijeta, ali kako bi smanjili cijenu, voljni su ponuditi nekog od igrača. Prema pisanju "Gazzette", ponuda glasi - 50 miliona eura + jedan igrač, a Bianconeri nude Matuidija, Cana, Mandžukića i Ruganija. 

mandzukic

Čeka se odgovor iz Engleske, ali nekako nam se čini da je ovo pretanka ponuda, odnosno da će u Torinu morati uključiti barem dva igrača ili ostati na jednom, ali podebljati novčani dio.

Inače, mnogi očekuju da Francuz ipak završi u redovima Reala, jer je Zinedine Zidane njegov veliki fan. Sada je sasvim neočekivano u igri i italijanski prvak, a čini se da bi zov igranja s Cristiano Ronaldom mogao i presuditi...

pogba

(Sport.ba)

Učitaj još novosti