04. 11. 2019 - 15:19
POTPUNI KRAH ZA HRVATE U MUNCHENU Nakon Kovača i Perišić...
907
Shares
POTPUNI KRAH ZA HRVATE U MUNCHENU Nakon Kovača i Perišić 'leti' iz Bayerna, a spasiti ga može samo jedan scenarij

NAVIJA ZA DOLAZAK JOSE MOURINHA

POTPUNI KRAH ZA HRVATE U MUNCHENU Nakon Kovača i Perišić 'leti' iz Bayerna, a spasiti ga može samo jedan scenarij

Sport.ba
04. 11. 2019 - 15:19
0
Shares

Niko Kovač postao je bivši u Bayernu, a to za sobom povlači i probleme za Ivana Perišića. Kovač je Perišića doveo ovog ljeta na posudbu iz Intera s opcijom otkupa. Inter na njega ne računa jer Antonio Conte ima totalno drugačiji stil igre u koji se hrvatski reprezentativac nikako ne uklapa.

perisic

Odlaskom Kovača iz Bayerna Perišić je izgubio zaleđe i ako ga Bavarci odluče vratiti Interu Talijani će ga staviti na transfer listu. Kada je stigao u Bayern, Perišić je bio na meti kritika. Navijači, ali i vodstvo kluba, nisu vjerovali da je hrvatski reprezentativac kalibar za njihov klub, piše Tportal.

Ivan ih je dobrim igrama uspio uvjeriti da ipak posjeduje kvalitetu. U devet odigranih utakmica zabio je dva gola i upisao dvije asistencije, ali to mu neće garantirati ostanak. U Njemačkoj prevladava mišljenje kako Bayern neće otkupiti Ivanov ugovor sada kada je Kovač otišao, a može ga spasiti jedino jedan trener.

perisicbayern

Kao jedno od rješenja na klupi Bayerna spominje se Jose Mourinho, a Perišić itekako navija za njegov dolazak. Mourinho ga je želio još dok je vodio Manchester United, ali taj transfer nikada nije realiziran. Sada bi se mogli spojiti u Bayernu.

perisic

Mourinho je priznao da bi volio, nakon Engleske, Italije i Španjolske, sreću okušati u Njemačkoj, a priznao je i da već neko vrijeme uči njemački jezik. Sada bi mu se želja mogla ostvariti, a time bi se spasio i Perišić.

Učitaj još novosti