02. 11. 2019 - 21:05
Inter na krilima napadačkog dueta slavio kod Bologne u...
907
Shares
Inter na krilima napadačkog dueta slavio kod Bologne u sudijskom vremenu

SERIE A

Inter na krilima napadačkog dueta slavio kod Bologne u sudijskom vremenu

Sport.ba
02. 11. 2019 - 21:05
0
Shares

Popodnevni termin u Serie A bio je rezerviran za dvije vrlo dobre utakmice. U najatraktivnijem dvoboju vikenda, Roma je na domaćem terenu pobijedila Napoli s 2:1.

Vučica je povela u 19. minuti pogotkom Zaniola, kojem je asistirao Spinazzola. Već sedam minuta potom, domaćini su imali sjajnu priliku podebljati vodstvo. Jose Callejon je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudac Gianluca Rocchi pokazao je na bijelu tačku. Dosta dvojbena odluka, ali da ne ostanu repovi, pobrinuo se Alex Meret sjajnom odbranom Kolarovu.

Ono što u prvom poluvremenu nije uspio srpski reprezentativac, napravio je Jordan Veretout. Iz novog kaznenog udarca za Romu, francuski je igrač matirao Mereta i poduplao vodstvo Rimljana. Konačan rezultat postavio je Arkadiusz Milik u 72. minuti.

Inter je u Bologni slavio protiv istoimenog domaćina 1:2. Nakon što u prvom dijelu nismo vidjeli golove, u nastavku se otvorilo. Povela je Bologna golom Roberta Soriana u 59. minuti, da bi Romelu Lukaku u 76. vratio stvari na početak.

Preokret je u dramatičnoj završnici osigurao Lukaku iz kaznenog udarca kojeg je izborio Lautaro Martinez. Time je Inter došao do druge uzastopne gostujuće pobjede od 2:1, s obzirom na to da su u tjednu slavili kod Brescije identičnim rezultatom.

Učitaj još novosti