26. 10. 2019 - 15:48
REAL VEĆ IMA PET LJETNJIH POJAČANJA! Perez oduševio navijače,...
907
Shares
REAL VEĆ IMA PET LJETNJIH POJAČANJA! Perez oduševio navijače, na ovo su dugo čekali

OMLADINA ZADOVOLJILA

REAL VEĆ IMA PET LJETNJIH POJAČANJA! Perez oduševio navijače, na ovo su dugo čekali

26. 10. 2019 - 15:48
0
Shares

Današnji "AS" piše da su u Realu veoma zadovoljni zbog igara njihovih fudbalera na pozajmici, i da već planiraju povratak, odnosno podmlađivanje tima.

Da krenemo redom, Martin Odegaard igra sjajno, na dvogodišnjoj je posudbi, ali Sociedad neće kvariti odnose sa Realom, pustiće ga da se na ljeto vrati u Madrid.

Achraf Hakimi je odličan u Dortmundu, ostaje još ove sezone, ističe mu posudba i on će sigurno biti igrač koji bi naredne godine mogao dobiti šansu na desnom beku.

Lijevo bi trebao biti Sergio Reguilon. Real je odbio ponudu Juventusa, proslijedio ga u Sevillu da skuplja iskustvo, on igra odlično, ima gol i asistenciju i po mnogima će biti nasljednik Marcela.

Dani Ceballos nije standardan u Arsenalu, ali se spekuliše da je to zbog činjenice da Real neće da pregovara o njegovom otkupu, ima gol i asistenciju, pokazao je u nekim utakmicama i da ima veliku budućnost, sa najavljenim promjenama u veznom redu, jasno je da će računati na njega.

I na kraju Kubo koji je oduševio na pripremama, otišao u Mallorcu, on bi trebao biti projekat za novu deceniju sa Rodrygom, Vinicijusom, Fede Valverdeom.

Ali, ko bi petorici mladih igrača mogao da ustupiti mjesto?

Špekuliše se da će Dani Carvajal, Ferland Mendy, Luka Modrić, Gareth Bale, a možda i Toni Kroos. Od njihove prodaje Florentino Perez planira dovesti Paula Pogbu i onda sav fokus usredsrediti na Kyliana Mbappea, prvu metu na ljeto 2020.

 

Učitaj još novosti