25. 10. 2019 - 23:18
STIGAO JE LJETOS U CHELSEA KAO VELIKO POJAČANJE, A VEĆ ŽELI...
907
Shares
STIGAO JE LJETOS U CHELSEA KAO VELIKO POJAČANJE, A VEĆ ŽELI OTIĆI Nesuđeni hrvatski reprezentativac otvoreno se ponudio OVOM VELIKANU

PULIŠIĆ BI MOGAO U BARCELONU

STIGAO JE LJETOS U CHELSEA KAO VELIKO POJAČANJE, A VEĆ ŽELI OTIĆI Nesuđeni hrvatski reprezentativac otvoreno se ponudio OVOM VELIKANU

Sport.ba
25. 10. 2019 - 23:18
0
Shares

Navodno će Chelseajeva zvijezda Christian Pulišić tražiti da ode iz kluba i kako strani mediji javljaju, on se ponudio Barceloni u neočkivanom zapletu.

Američki internacionalac se pridružio Plavcima iz Borussije Dortmund ovog ljeta, ali do sada se mučio za zadržavanje redovnog mjesta u prvih 11 pod vodstvom Frank Lamparda.

Ipak, navijači Chelseaja će zasigurno biti razočarani, jer ne žele da njihovo novo pojačanje odmah ode iz kluba, jer je Pulišić pokazao obećavajuće nastupe, posebno u nedavnim utakmicama.

pulisic1

Prema pisanju Don Balona, 21-godišnjak bi se već mogao zasititi čekanja da mu se pruži prilika na Stamford Bridgeu, jer tvrde da je bio u kontaktu s Barcelonom oko prelaska na Nou Camp.

Pulišić ne mora izgledati baš kao onaj tip igrača kojem katalonski velikani trenutno mogu dati prioritet, ali Don Balon tvrdi kako bi nesuđeni hrvatski reprezentativac mogao zamijeniti Ousmane Dembelea u ekipi Ernesto Valverdea.

dembele4

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će Barcelona se odlučiti da dovede Pulišića, ali mogli bi itekako dobro iskoristiti trenutnu neizvjesnost oko statusa mladog talenta.

Lampard je napravio obećavajući početak kao menadžer Plavaca, ali mogao bi požaliti što će pustiti Pulišića da ode.

christian-pulisic-chelsea-lille-out

Ekipa iz zapadnog Londona je u prošlosti gubila neke vrhunske mlade talente poput Mohameda Salaha i Kevina De Bruynea nakon što im nisu pružili dovoljno vremena za igru.

Učitaj još novosti