25. 10. 2019 - 22:11
KAKVA PROMJENA NA ANFIELDU Salah u jednom od najskupljih...
907
Shares
KAKVA PROMJENA NA ANFIELDU Salah u jednom od najskupljih transfera u historiji napušta klub, zamjena je SPEKTAKULARNA

SANCHO BI MOGAO PUT LIVERPOOLA

KAKVA PROMJENA NA ANFIELDU Salah u jednom od najskupljih transfera u historiji napušta klub, zamjena je SPEKTAKULARNA

Sport.ba
25. 10. 2019 - 22:11
0
Shares

Liverpool, kako se izvještava, traži 155 miliona funti za prodaju Mohamed Salaha Real Madridu, iako bi dogovor mogao ovisiti i o potpisivanju Jadon Sancha kao njegove zamjene.

sancho-pulisicRanije danas, Don Balon je objavio kako su Redsi vrlo zainteresovani za dovođenje napadača Borussije Dortmund, koji je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih mladih igrača na svijetu.

A čini se da bi Salah mogao biti čovjek koji će napraviti mjesta za engleskog internacionalca, navodi se u drugom izvještaju Don Balona.

190414130650-mohamed-salah-liverpool-chelsea-exlarge-169Španski list tvrdi da će Liverpool prodati Salaha za 155 miliona, a čini se da je sve spremno da se egipatski internacionalac preseli na Bernabeu i uzme dres Gareth Balea s brojem 11.

sp19-mo-salahOstaje nam da sačekamo i vidimo jesu li ove informacije koje nam strani mediji serviraju tačne, ali Liverpool bi potenacijalno mogao dobro zaraditi od prodaje Salaha.

Iako je bivši igrač Rome u ovom trenutku igrač svjetske klase, u posljednje vrijeme nije baš toliko bitan u napadu Jurgen Kloppa kao Sadio Mane i Roberto Firmino.

salahSancho je također mlađi i mogao bi biti bolja opcija za klub na duži period, ali moramo vidjeti može li Real Madrid prikupiti toliko novca da dovede Salaha.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti