16. 10. 2019 - 11:54
NEMA SREĆE S POVREDAMA, ALI ZATO SA ŽENAMA NE MOŽE DA SE...
907
Shares
NEMA SREĆE S POVREDAMA, ALI ZATO SA ŽENAMA NE MOŽE DA SE POŽALI: Neymar u šemi s atraktivnom Hrvaticom, a ovo su sve njegove cure

ZVIJEZDA PSG-A BAŠ UŽIVA

NEMA SREĆE S POVREDAMA, ALI ZATO SA ŽENAMA NE MOŽE DA SE POŽALI: Neymar u šemi s atraktivnom Hrvaticom, a ovo su sve njegove cure

Sport.ba
16. 10. 2019 - 11:54
0
Shares

Kada s 27 godina možete reći da ste bili nogometna zvijezda Barcelone i da ste trenutno zvijezda PSG-a, pronalazak djevojke zaista nije problem. U to se uvjerio i brazilski napadač Nejmar (Neymar), koji je u posljednjih sedam-osam godina ljubio neke od najljepših žena na svijetu. Naravno, neke od njih upoznao je i prije nego što je zaigrao za Barcelonu i PSG, što pokazuje koliki je Brazilac zavodnik.

Od igle do lokomotive, reklo bi se, zapravo od manekenke do UFC borkinje. Profesija mu nije bitna, ali izgled, itekako. Posljednji ulov mu je Hrvatica koju je preoteo popularnom latino pjevaču Malumi.

Među prvima je na Nejmarov šarm pala brazilska manekenka Barbara Evans. Svog je sunarodnjaka upoznala 2011. godine i, iako je tvrdila da su samo prijatelji i da ona već ima dečka, niko nije povjerovao u tu priču.

barbara-evans

Nedugo nakon prekida s Barbarom, Nejmar se zadržao u istoj branši i u istoj zemlji. Nikol Bahls (Nicole), također brazilska manekenka, priznala je da je nekoliko puta prenoćila kod Nejmara dok je igrao u Santosu. Kada su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: "Odlično!"

nicole-bahls

Majra Kardi (Mayra Cardi), rijaliti zvijezda, još je jedna djevojka koja je negirala vezu s Nejmarom, ali njihov zajednički prijatelj tvrdio je suprotno. Objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Bomba! Novi par", ali je Majra tvrdila da su samo prijatelji.

mayra-cardi

Zečicu Patriciju Džordan (Patricia Jordane) nije razveselio transfer Nejmara u Barcelonu pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Markes (Marquez), dok se i ona "družila" s njim.

patriciajordane

Nejmar je imao samo 19 godina kada je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danijelom Karvaljo (Danielom Carvalho). Upravo je ona prekinula vezu nakon dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

danielacarvalho

Brazilska zvijezda najviše je izdržala uz Brunu Markezine (Marquezine), koja se u medijima pohvalila da je izgubila nevinost s 11 godina. Zajedno su bili četiri godine, s povremenim prekidima.

brunaJedan od nekoliko prekida s Brunom zasluga je Larise Oliveire (Laryssa Oliveira), brazilske posvuduše koja je po svaku cijenu željela završiti s popularnim napadačem.

laryssa

Na otvorenju SP-a 2014. Nejmar je dao dva gola u pobjedi protiv Hrvatske 3-1, a nakon utakmice objavio je fotografiju s Gabrijelom Lenci (Gabriella Lenzi), također kratkotrajnom Bruninom zamjenom. 

gabriella-lenzi

Brdoviti Balkan poznat je po atraktivnim ženama, a šarmu jedne od njih nije odolio ni Brazilac. Sa srbijanskom starletom Sorajom Vučelić upoznao se na Ibici, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barcelonu.

53dfc581-c0c8-43aa-8e0a-3fce5bfa64d2-soraja-neymar-previewOrg

Na Ibici je upoznao i Tajlu Ajal (Thaila Ayala) brazilsku glumicu, a njihovim vrućim poljupcima svjedočili su svi koji su se zatekli na zabavi.

thalia-ayala

Dženi Andrade (Jhenny) brazilska je manekenka, TV voditeljica i UFC-ova djevojka iz oktogona. S njom se Nejmar intenzivno družio 2015., a zajedno su dočekali Novu godinu. Mediji su ih prozvali "novim Kenom i Barbi".

jhennyandrade

Posljednji ulov Nejmara vatrena je Hrvatica koja se u Americi bavi manekenstvom. Natalija Barulić već neko vrijeme prati nogometaša na utakmice te vatreno navija s tribina. Nedavno je objavila fotografiju iz Pariza, gdje Nejmar igra nogomet, a napisala je i objavu koja nagovješćuje novu ljubav.

natalija

Učitaj još novosti