12. 10. 2019 - 14:53
NEVJERICA U TORINU, RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI Pravi...
907
Shares
NEVJERICA U TORINU, RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI Pravi posljednji transfer karijere vrijedan 150 miliona

MOGAO BI POJAČATI PSG

NEVJERICA U TORINU, RONALDO NA KRAJU SEZONE ODLAZI Pravi posljednji transfer karijere vrijedan 150 miliona

Sport.ba
12. 10. 2019 - 14:53
0
Shares

Cristiano Ronaldo bi mogao, kako izvještaji navode, na kraju sezone preći u PSG pod uvjetom da Neymar napusti klub. Možda su ovo samo tračevi stranih medija, ali ne treba baš uzeti ovo s rezervom.

ronaldobrzina

Portugalski internacionalac je imao nogometnu karijeru iz snova koja uključuje gotovo 30 trofeja s klubovima i reprezentacijom.

Nakon uspješne devetogodišnje čarolije u Real Madridu, Ronaldo se prošlog ljeta pridružio Juventusu i do sada je za Bianconere upisao 51 nastup postigavši 32 gola i 11 asistencija.

ronaldo

Don Balon tvrdi da bi 34-godišnjak mogoa napraviti još jedan transfer na kraju ove sezone i pridružiti se PSG-u uz naknadu od 150 miliona eura ako Neymar napusti prvaka Ligue 1.

Brazilski internacionalac već je neko vrijeme snažno povezan s povratkom u Barcelonu, uz izvještaj sa le10sporta koji tvrdi da će Katalonci ponuditi Antoine Griezmanna Parižanima u zamjenu za Neymara.

neymar

Koliko su ovi izvještaji stranih medija istiniti, nismo sigurni, ali iskreno, ništa nas ne bi iznenadilo, s obzirom da je nogomet u posljednje vrijeme postao pravi biznis.

Sve su šanse da će Neymar napustiti PSG na kraju sezone i klub će imati ogromnu korist ako uspije potpisati Ronalda. Iako ima 34 godine, portugalski kapiten još uvijek ima nekoliko godina pred sobom.

psg

Napadačka linija koja se sastoji od Ronalda i Mbappea mogla bi pomoći PSG-u u osvajanju Lige prvaka. Sad ili nikad, rekli bismo...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti