08. 10. 2019 - 10:41
HARRY KANE PRAVI TRANSFER ŽIVOTA Ovo je ponuda koja se ne može...
907
Shares
HARRY KANE PRAVI TRANSFER ŽIVOTA Ovo je ponuda koja se ne može odbiti, biće odmah uz rame Neymaru: Ovaj posao tek će zaviti u crno navijače Tottenhama

MOGAO BI ZAVRŠITI NA OLD TRAFFORDU

HARRY KANE PRAVI TRANSFER ŽIVOTA Ovo je ponuda koja se ne može odbiti, biće odmah uz rame Neymaru: Ovaj posao tek će zaviti u crno navijače Tottenhama

Sport.ba
08. 10. 2019 - 10:41
0
Shares

Manchester United je savjetovan da potroši 200 miliona funti ili više kako bi zapečatio transfer napadača Tottenhama Harryja Kanea ili napadača sličnog kalibra.

Crveni đavoli su daleko od prave forme, bliže su dnu nego vrhu tabele, a Marcus Rashford utopio se u sivilo tima s "Old Trafforda". Englez nije uspio ispuniti očekivanja nakon odlaska Alexis Sancheza i Romelu Lukakua.

anthony-martial-marcus-rashford-manchester-united

United je imao dobro ljeto, jer su svi novopečeni igrači Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka i Daniel James oduševili, ali jasno je da ovom timu još uvijek treba dosta više ulaganja.

Bivši igrač Manchester Uniteda Lee Sharpe, govoreći za talkSPORT, smatra se da je potpisivanje Kanea bitno za njegov bivši klub, a teško je protiviti se tome.

kane-ali-son-tottenham

Engleski internacionalac je finišer svjetske klase koji više ili manje jamči barem 25 golova u sezoni – otprilike Rashford nikada do sada nije uspio postići ni blizu toga u karijeri.

Kane će bez sumnje biti skupo pojačanje, ali Sharpe je 26-godišnjaka izdvojio kao igrača koji bi mogao poboljšati ovu ekipu Uniteda.

“Trebate nekoga poput Harry Kanea za 200 miliona funti koji će vam postići 25 golova u sezoni i imat ćete drugačiji izgled u itmu”, rekao je.

kane1

Kane je i ranije bio na meti engleskog velikana, a možda već u januaru i pokušaju ga dovesti s obzirom na brojne probleme u redovima Tottenhama.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti