05. 10. 2019 - 23:32
ŠOK U BARCELONI Katalonci šutnuli Griezmanna, više neće igrati...
907
Shares
ŠOK U BARCELONI Katalonci šutnuli Griezmanna, više neće igrati za Blaugranu

RAZMJENA ZA NEYMARA

ŠOK U BARCELONI Katalonci šutnuli Griezmanna, više neće igrati za Blaugranu

Sport.ba
05. 10. 2019 - 23:32
0
Shares

Barcelona je spremna iskoristiti Antoinea Griezmanna da sljedećeg ljeta pokuša vratiti Neymara na Camp Nou.

Katalonski su doveli Griezmanna preko ljeta nakon dugih pregovora, ali bi njegova epizoda u Španiji mogla rano završiti.

Barca je pokušala iskoristiti Ivana Rakitića, Ousmanea Dembelea i Philippea Coutinha i ubaciti nekoga od njih u paket za Neymara, ali je PSG odbio sve ponude.

Nakon neuvjerljivog starta sezone sa samo tri gola u devet mečeva za Barcelonu, Le10 Sport tvrdi da čelnici kluba žele Griezmanna ponuditi u zamjenu za Neymara.

Piše se i o lošem odnosu Francuza i Lea Messija, a bivši igrač Atletica je ove sedmice priznao da nemaju komunikaciju van terena.

Međutim, Messi ima itekakvu komunikaciju sa Neymarom, s kojim je dugo godina igrao zajedno i sigurno bi ga srdačno dočekao.

Vjerovatno je da bi PSG uz Griezmanna tražio i određeni novac, ali sigurno da se šampionu Francuske dopada ideja dovođenja lidera reprezentacije i jednog od najatraktivnijih imena u državi.

Neymar, sa druge strane, briljira od povratka na teren. Zabio je četiri gola u pet mečeva i polako vraća povjerenje navijača. Ali, povratak u Barcelonu, što je postalo jasno ovog ljeta, sigurno ne bi odbio.

Učitaj još novosti