21. 09. 2019 - 22:47
CONTEOVA ČETA NASTAVILA DA MELJE Brozović i Lukaku presudili...
907
Shares
CONTEOVA ČETA NASTAVILA DA MELJE Brozović i Lukaku presudili Milanu u Derbyu della Madonnina

SERIE A

CONTEOVA ČETA NASTAVILA DA MELJE Brozović i Lukaku presudili Milanu u Derbyu della Madonnina

Sport.ba
21. 09. 2019 - 22:47
0
Shares

U prvom ovosezonskom prvenstvenom Derbyu della Madonnina, nogometaši Intera su nominalno kao gosti savladali Milan. Rezultat je bio 2-0, a istakao se posebno hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je postigao gol za vodstvo. 

Od samog starta momčad Antonija Contea je krenula aktivnije i ambicioznije u utakmicu. Odmah su u prvom dijelu velike prilike propustili Romelu Lukaku i Danilo D'Ambrosio, koji je s četiri metra udaljenosti umjesto u praznu mrežu pogodio stativu.

Imali su i Rossoneri svoje šanse, poglavito preko Piateka i Hakana Calhanoglua, čiji je pogodak poništen jer je prethodno Kessie igrao rukom. Osim tog, vidjeli smo još jedan poništen zgoditak, ali na drugoj strani kada je Lautaro Martinez pogodio, ali nakon ofsajda.

Poluvrijeme je tako završilo bez golova na obje strane, a drugo je krenulo furiozno od strane Nerazzurra. Izveli su 'gosti' korner s lijeve strane, lopta je došla do Marcela Brozovića koji s udaljenosti od točno 16 metara upućuje prizeman udarac. Lopta putem skreće nakon kontakta s Rafaelom Leaom i vara Donnarummu za promjenu rezultata na 1-0.

Sudac je provjeravao VAR snimku, ali i ona je potvrdila – gol je regularan, Brozović je strijelac.

Potom je nastalo određeno 'zatišje', tek kada je u igru ušao Theo Hernandez u dresu crveno-crnih, malo je postalo aktivnije, ali u 78. minuti dolazi tačka na I.. Diego Godin je dugom visokom loptom pronašao Nicolu Barellu na lijevoj strani, mladi Talijan odlično centrira u kazneni prostor domaćih, a tamo Lukaku najviše skače i glavom usmjerava loptu iza nemoćnog Donnarumme.

Stvar je tu bila riješena, a momčadi Marca Giampaola nije mogao pomoći ni drugi hrvatski reprezentativac u večerašnjem derbiju, Ante Rebić, koji je u igru ušao u 82. minuti.

S nova tri boda, Inter je ostao maksimalan na vrhu ljestvice s četiri pobjede iz četiri utakmice. Juventus je drugi s dva boda manje, dok je Milan devetoplasirana momčad Serie A sa šest bodova.

Učitaj još novosti