20. 09. 2019 - 19:17
LJETO JE PRI KRAJU, ALI SVE GORI Zanosna Geo: Ronaldova draga...
907
Shares
LJETO JE PRI KRAJU, ALI SVE GORI Zanosna Geo: Ronaldova draga je ukrala svu pažnju u Madridu

ŠPANJOLKA ODUŠEVILA SVE

LJETO JE PRI KRAJU, ALI SVE GORI Zanosna Geo: Ronaldova draga je ukrala svu pažnju u Madridu

Sport.ba
20. 09. 2019 - 19:17
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Georgina Rodriguez (25) je jedna od najzgodnijih žena na svijetu. Potvrdila je to još jednom u Madridu gdje je zasjala na dodjeli nagrada kozmetičke tvrtke. Poznati kozmetički brend organizirao je gala zabavu povodom svoje 30. godišnjice, a nagrađene su najtalentiranije Španjolke.

Zaručnica Cristiana Ronalda nije bila među nominiranima, ali je uručila jednu od nagrade. A nakon zvjezdane večeri u Madridu samo se o njoj priča. Svi su gledali u njezinu zanosnu figuru, piše 24sata.hr. Georgina je nosila dugu, plavu, svjetlucavu haljinu s dubokim prorezom koju potpisuje Ali Karoui, a na nogama je nosila 'it' sandale koje je dizajnirao Gianvito Rossi. Mnoge je posjetila na Pilar Rubio, suprugu Sergija Ramosa koja je sličnu haljinu ali u kraćoj verziji nosila na premijeri dokumentarca svog supruga prije nekoliko dana.

Na zabavu u Madrid je došla sama, a odmah po završetku privatnim je avionom odletjela kući u Torino. Tamo su je čekali Cristiano Ronaldo i njihova djeca.

Portugalski nogometaš je početkom tjedna u velikom intervjuu u emisiji 'Good Morning Britain' voditelju Piersu Morganu otkrio da sanja o vjenčanju s Georginom, a bio je toliko otvoren pa je podijelio i detaljčić iz spavaće sobe. Naime, kada ga je Morgan upitao je li gol kojeg je zabio škaricama Juventusu u Ligi prvaka bolji do sek.sa, Ronaldo je odgovorio:

ronaldogeorgina

- Je li bolji od sek.sa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako.

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni - ispričao je Ronaldo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti