20. 09. 2019 - 18:06
MODRI PRAVE JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER Talijanski gigant na...
907
Shares
MODRI PRAVE JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER Talijanski gigant na zimu dovodi Dinamovog dragulja koji je očarao Evropu

MISLAV ORŠIĆ

MODRI PRAVE JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER Talijanski gigant na zimu dovodi Dinamovog dragulja koji je očarao Evropu

Sport.ba
20. 09. 2019 - 18:06
0
Shares

Mislav Oršić igra nogomet života, zaslužio je poziv u reprezentaciju, a prije dva dana s tri gola torpedirao je Atalantu čime je postao tek treći igrač kojem je uspjelo zabiti hat-trick u debitantskoj utakmici Lige prvaka.

mislav-orsic-dinamo

Sjajne prezentacije, a pogotovo u srijedu na najvećoj nogometnoj sceni privukle su mnoge evropske klubove, kojima je brzonogi napadač postao meta.

Jedan od tih klubova, prema pisanju Calciomercata, je AC Milan, koji se već neko vrijeme, a pogotovo ove sezone muku muči s realizacijom i u zimskom prijelaznom roku im je prioritet dovođenje napadača.

mislav-orsic

"Početak Lige prvaka otkrio je veliki talent Mislava Oršića iz zagrebačkog Dinama, koji je sjajnim hat-trickom dotukao Atalantu. Njegova velika predstava nije mogla proći nezapaženo u Italiji, gdje je 26-godišnji Hrvat već igrao za Speziju u Serie B", piše Calciomercato.

orsic

"Milan ima ograničeni budžet, ali i puno ideja kako se pojačati u zimskom prijelaznom roku, posebno na krilnim pozicijama. Na popisu njegovih operativaca su tri imena: Everton iz Gremija, Keita Balde iz Monaca i Mislav Oršić iz Dinama", dodaju Talijani.

Oršić je u Dinamo stigao prošlog ljeta iz korejskog Ulsana za milion eura te je za Modre do sasa odigrao 54 utakmice, zabio 20 golova i pridodao 10 asistencija.

orsicdinamo

U karijeri je još nastupao za Inter Zaprešić, Speziju, Rijeku, Celje, Jeonnam Dragonse i Yatai.

Učitaj još novosti