20. 09. 2019 - 14:46
BH. IGRAČ SKROZ IZGUBIO ŽIVCE "Sramite se i vi i vaša liga!"
907
Shares
BH. IGRAČ SKROZ IZGUBIO ŽIVCE

LUKA MENALO

BH. IGRAČ SKROZ IZGUBIO ŽIVCE "Sramite se i vi i vaša liga!"

Sport.ba
20. 09. 2019 - 14:46
0
Shares

Olimpija i Rudar jučer su odigrali meč četvrtfinala Kupa Slovenije, a dalje je prošao Rudar pobjedom 1:0.

U samoj završnici utakmice došlo je do velike nervoze na terenu pa su prije vremena put svlačionice krenuli domaći Boakye i Luka Menalo.

Bh. internacionalac na posudbi u Olimpiji iz Dinamo Zagreba dobio je drugi žuti karton u 90. minuti, a prilikom izlaska s terena potpuno izgubio živce. 

"Jesi ti vidio što je bilo, mamu ti je*em, jesi vidio što je bilo", vikao je Menalo prema pomoćnom sucu izlazeći s terena, a onda nastavio:

"Sramite se vi i vaša liga."

Menalo se dan kasnije izvinio putem službene klupske stranice. 

"Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski fudbal. Želio bih se javno izviniti za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek mnogo toga kaže. Kada ste na terenu, srce vam udara 200 puta u minuti i događaju se takve stvari, pogotovo kada gubite. Shvatam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio, ja sam profesionalac i stvarno to ne smijem dopustiti. Zato zaista želim još jednom iskreno se izviniti svima i istovremeno zamoliti da me pokušaju razumjeti", poručio je Menalo.

Video možete pogledati OVDJE.

Učitaj još novosti