19. 09. 2019 - 08:26
PSG nadigrao Real, Juve remizirao sa Atletikom
907
Shares
PSG nadigrao Real, Juve remizirao sa Atletikom

PSG nadigrao Real, Juve remizirao sa Atletikom

19. 09. 2019 - 08:26
0
Shares

Fudbaleri PSG-a sa 3:0 pobijedili su Real Madrid, dok je Juventus remizirao sa Atletiko Madridom, 2:2.

Sjajna fudbalska predstava u Ligi šampiona širom Evrope, a prvih 45 minuta na "Parku prinčeva" nijednog gledaoca nije ostavilo ravnodušnim.

Nekadašnji as Real Madrida Anhel di Marija je doveo PSŽ u vođstvo već u 14. minutu utakmice, ali je tome prethodila interesantna situacija, pošto je u jedanaestercu Militao igrao rukom, ali sudije su ostale neme.

Nedugo potom je Anhel di Marija tukao svojom ljevicom van kaznenog prostora, a njegov projektil je završio u mreži Real Madrida što je značilo da domaćin ima prednost od 2:0 i navijači su itekako imali šta da slave.

Već u narednom napadu, vidjeli smo odgovor Madriđana, kada je Geret Bejl postigao prelijep pogodak, ali ga je prethodno lopta pogodila u ruku. Pogodak je poništen, iako je jasno da Bejl nije imao namjere, kao ni da lopta nije promijenila smjer kretanja.

U drugom poluvremenu je u igru ušao i Luka Jović, on je u 70. minutu utakmice zamijenio Hamesa Rodrigesa, dok je Edena Azara zamenio Lukas Vaskes.

Nedugo poslije ovih promjena, Real Madrid stiže do pogotka, pošto je Karim Benzema pokupio loptu u šesnaestercu i po zemlji je poslao pravo u mrežu Parižana, ali je taj pogodak poništen pošto se iz ofsajda aktivirao Lukas Vaskes.

Pred kraj susreta vidjeli smo čarke pošto se Anhel di Marija prilično naljutio na Vinisijusa poslije jednog malo oštrijeg starta.

U samoj završnici utakmice, PSŽ je postigao i treći pogodak, kada je Menije u kontra napadu ubacio loptu u nebranjeni deo mreže.

Učitaj još novosti