19. 09. 2019 - 09:46
ŠOK! Realu se ovo u Ligi prvaka nije dogodilo 15 godina
907
Shares
ŠOK! Realu se ovo u Ligi prvaka nije dogodilo 15 godina

ŠOK! Realu se ovo u Ligi prvaka nije dogodilo 15 godina

19. 09. 2019 - 09:46
0
Shares

PSG je razbio Real Madrid i to rezultatom 3:0 na otvaranju Lige prvaka. Bez Kyliana Mbappea, Edinsona Cavanija i Neymara Parižani su potukli do nogu ekipu trenera Zinedinea Zidanea.

Raspoloženi Angel Di Maria odveo je PSG do pobjede s dva gola, dok je trećeg dodao Meunier. Koliko je Real sinoć bio nemoćan pokazuje statistika.

Naime, ovo je prva utakmica nakon sezone 2003./04. u Ligi prvaka da Real Madrid nije imao niti jedan jedini udarac u okvir protivničkog gola. S obzirom na to da su u napadu večeras igrali Hazard, Bale i Benzema, zaista je šokantan podatak da Kraljevski klub nije uputio nijedan udarac u okvir bivšeg im suigrača, Keylora Navasa.

"Igrali smo protiv bolje momčadi, stavili su nas pod jak presing i bili toliko dobri u svakom smislu da su postigli tri gola protiv nas. Oni su bili bolji tim večeras, mi ćemo morati konsolidirati redove i razmisliti dobro o ovoj utakmici. Pojeli su nas žive u duelima večeras. Ne sviđa mi se činjenica da nismo imali nijedan udarac u okvir. Čudno je, prečudno. Nisam zabrinut, ali s ovim igračima u napadu inače stvaramo više gol-šansi. Večeras to nije bio slučaj", rekao je Zidane nakon bolnog poraza.

 

Učitaj još novosti